سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

اولین عامل مرگ در گروه سنی ۱۸ تا ۲۹ سال در ایران، تصادفات است

سرپرست مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیشترین میزان مرگ و میر در سنین ۱۸ تا ۲۹ سال ناشی از حوادث ترافیکی و جاده ای است.

تصادف جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، کروش اعتماد طی گفت وگویی اظهارداشت: عموم و بیشتر مرگ و میرهای ناشی از تصادف در سنین ۱۸ تا ۲۹ سال اتفاق می افتد. به عبارت دیگر نخستین علت مرگ در این سنین ناشی از تصادف است

وی پرداختن به موضوع تصادف از جنبه پیشگیری را بسیار مهم توصیف کردو گفت: پویش نه به تصادف چندین محور را دنبال می کند که محور نخست افزایش آگاهی و اطلاعات مردم برای اینکه بدانند تصادف چه میزان می تواند خسارت وارد کند.

سرپرست مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ایجاد انگیزه و تشویق در مردم برای قبول مسئولیت اجتماعی را از اهداف پویش دانست و افزود: هدف دیگر جلوگیری از عادی سازی تصادف است؛ زیرا طی چند سال اخیر به دلیل اتفاقات متعدد موضوع تصادف به پدیده عادی تبدیل شده است.

اعتماد اضافه کرد: در سال جاری ما روزانه ۳۰ مورد تصادف و هر ماه حدود ۹۰۰ مورد تصادف داشتیم که آمار بالا و نگران کننده ای است. با توجه به اینکه در رخداد تصادف چهار عامل انسانی، وسائل نقلیه، جاده و عوامل محیطی دخیل است، ضرورت دارد درک مردم از این عوامل افزایش یابد.

او عوامل انسانی را دارای بیشترین فراوانی در علت تصادف دانست و گفت: برای مثال یکی از موارد که مربوط به عابرین پیاده می شود نوع پوشش و لباس عابرین به خصوص در هنگام شب است که مانع از دیده شدن آنان توسط وسایل نقلیه و رانندگان می شود.

به گفته او، در صورتی که وسایل نقلیه با سرعت ۸۰ کیلومتر و بیشتر به عابر پیاده برخورد کند، فوت عابر تقریباً قطعی است. همچنین چنانچه سرعت وسیله نقلیه بیش از ۶۰ کیلومتر باشد، احتمال مرگ سرنشینان جلو بیش از ۸۰ درصد خواهد بود.

اعتماد در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از اهداف پویش نه به تصادف تقویت درک خطر است تا مردم به سطحی از آگاهی و درک از میزان مرگ و مصدومیت رسیده و این مسئله باعث مسئولیت پذیری آنها گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه