سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور:

حضور بیگانگان برای ساکنین حاشیه خلیج فارس پذیرفتنی نیست

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: حضور نامشروع کشورهای ثالث در منطقه سبب نارضایتی مردم کشورهای حاشیه خلیج فارس است و باید این حضور غیر قانونی هرچه سریع تر پایان یابد.

سردار رضایی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار قاسم رضایی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی جزیره کیش، با اشاره به ارتباط فرهنگی و تاریخی کشورهای منطقه با یکدیگر به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس، اظهار کرد: ملت‌های منطقه موافق تنش و حضور نظامی کشورهای ثالث در منطقه نیستند.

وی ادامه داد: امروز دشمنان به دنبال غارت منابع کشورهای منطقه هستند که ملت‌ها باید مانع آنان شوند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه پلیس را یکی از مؤلفه‌های مهم امنیت در کشور توصیف کرد و افزود: پلیس جمهوری اسلامی در هر شرایط آماده فدا کردن خود برای حفظ امنیت مردم است و به همین دلیل در قلب مردم جای دارد.

وی همچنین حضور اتباع غیر مجاز در کشور را جرم دانست و اضافه کرد: به کار گیری اتباع غیر مجاز نیز جرم محسوب می‌شود و به این امر در جزیره کیش که زیربنای گردشگری دارد، باید توجه ویژه‌ای شود.

سردار رضایی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران شایسته آرامش و امنیت است، خاطر نشان کرد: کیش یکی از امن‌ترین جزایر گردشگری جهان محسوب می‌شود که نشأت گرفته از مشارکت بالای مردم فهیم و انقلابی آن در تأمین امنیت است.

وی با قدردانی از انسجام بین بخشی بالا در جزیره کیش برای حفظ امنیت، بیان کرد: بسترهای لازم برای رشد اقتصادی، بازرگانی و گردشگری باید بیش از پیش در کیش فراهم شود که پلیس برای ارتقا این بسترها نقش بسزایی برعهده دارد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: آمادگی داریم تا در حوزه امنیت اقتصادی نیز پلیس کیش را ارتقا دهیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه