سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

تهران جمعه و شنبه سرد می‌شود

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران،‌ امروز سه‌شنبه و فردا چهارشنبه دمای هوای پایتخت روند افزایشی دارد اما روزهای جمعه و شنبه آینده برای پایتخت‌نشینان کاهش دما مورد انتظار است.

بارش باران پاییزی در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، براساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی اداره کل هواشناسی استان تهران ، وضعیت جوی این استان در پنج روز آینده از امروز دهم مهرماه، آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و در ارتفاعات با افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

همچنین طبق پیش‌بینی‌های انجام شده،‌ از روز چهارشنبه هفته جاری تا جمعه در پاره‌ای نقاط به ویژه بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک و احتمال انتقال گرد و غبار از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

براساس اطلاعات موجود، همچنین در روزهای جمعه و شنبه در ارتفاعات استان گاهی رگبار پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران دمای هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته تغییراتی داشته به طوری که گرم‌ترین دما مربوط به ایستگاه‌های مهرآباد، ‌ژئوفیزیک تهران، شمیرانات – اقدسیه و ‌شهر قدس با ۲۰ درجه سانتیگراد و سردترین دما را هم توچال با منفی ۲ درجه داشته است.

همچنین میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته در این استان به ۱۱۸.۱ میلیمتر رسیده که بیشترین بارندگی را فیروزکوه با ۱۷ میلیمتر و کمترین آن نیز با ۰.۲ میلیمتر فرودگاه امام خمینی (ره) به خود اختصاص داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه