سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس سازمان محیط زیست:

از نظر شاخص‌های محیط زیستی در وضعیت مناسبی نیستیم

انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: متاسفانه از نظر شاخص‌های محیط زیستی در وضعیت مناسبی نیستیم و ضرورت دارد برای بهبود وضعیت تلاش کنیم.

دکتر شینا انصاری - معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج

​، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه تکریم و معارفه معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست که امروز در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، بیان کرد: متأسفانه از نظر شاخص‌های محیط زیستی(EPI) در وضعیت مناسبی نیستیم و ضرورت دارد برای بهبود وضعیت تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه ناترازی جدی بین مأموریت‌ها و تکالیف سازمان و منابع مالی و انسانی وجود دارد، افزود: کمبود نیروی انسانی سازمان در صف و ستاد باید از طریق توجه به هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی‌های روز تأمین شود تا بتوانیم وظایف سازمان را به نحو مطلوب پیش ببریم.

معاون رئیس جمهور معاونت توسعه مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست را یک معاونت راهبردی دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه موضوع محیط زیست موضوع روز کشور است لازم است، توجه ویژه به مأموریت‌های سازمان صورت گیرد تا بتوانیم اهداف تعیین شده در اسناد بالادستی به ویژه تکالیف تعیین شده در برنامه هفتم توسعه را جدی تر دنبال کنیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: ما برای غلبه بر چالش‌های محیط زیستی کشور نیازمند همکاری و هماهنگی فرا دستگاهی هستیم و پیشبرد مطلوب اقدامات در سایر بخش‌های سازمان از جمله وظایف معاونت توسعه است و این در حالیست که ما تنها در قانون برنامه هفتم ۸ آئین نامه تکلیفی داریم که وظیفه سنگینی را برعهده ما گذاشته و باید به آن توجه ویژه داشته باشیم.

انصاری اذعان داشت: پیگیری معیشت و پرداختی‌های همکاران به ویژه محیط‌بانان عزیز از جمله دیگر اولویت‌های ما در این معاونت خواهد بود.

وی در پایان نگاه منسجم، برنامه‌محوری و عمل گرا بودن را از ویژگی‌های معاون جدید توسعه مدیریت سازمان دانست و از فعالیت‌ها و اقدامات معاون سابق توسعه مدیریت سازمان تقدیر و تشکر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه