سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس سازمان محیط زیست:

اَبَرچالش‌های محیط‌زیست باید به رسمیت شناخته شوند

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اَبَرچالش‌های محیط‌زیست باید به رسمیت شناخته شوند و برای تحقق این مساله نیازمند توافق‌سازی در سطح حاکمیت هستیم.

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج

​، شینا انصاری روز شنبه در دیدار با جمعی از اساتید حوزه محیط زیست دانشگاه‌های کشور، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست نیازمند این است که از نگاه نقادانه و مشورتی اساتید دانشگاه بهره‌‎مند شود و این ظرفیتی بزرگ برای حل مسائل و مشکلات در حوزه محیط زیست است.

وی افزود: یکی دیگر از راه‌های ما برای رویارویی با این ابرچالش‌ها، توجه به سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط‌زیست و اسناد بالادستی است که عدم تحقق آنها تا به اینجا و انباشت این مسائل نیز نیازمند آسیب شناسی است.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست با انباشتی از قوانین و برنامه‌ها روبه‌رو است که اجرایی نشده است که بخشی از آن به عملکرد ما در گذشته برمی‌گردد و بخش دیگر نیز به اولویت‌دار نبودن محیط‌زیست در سطح کلان کشور ارتباط دارد و این دیدگاه نیازمند اصلاح است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اَبَرچالش‌های محیط‌زیست باید به رسمیت شناخته شوند و برای تحقق این مساله نیازمند توافق‌سازی در سطح حاکمیت هستیم که دانشگاه می‌تواند برای توافق‌سازی در حوزه محیط‌زیست در سطح کلان به ما کمک کند.

انصاری افزود: باید از مدیریت سنتی گذر کنیم و مدیریت علمی و نوین را در دستور کارها و فعالیت‌های خود قرار دهیم و برای تحقق این امر نیازمند استفاده از ظرفیت پژوهش‌های کاربردی هستیم و از ارائه راهکار در این زمینه به صورت جدی حمایت می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه