سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

رئیس سازمان محیط زیست:

اَبَرچالش‌های محیط‌زیست باید به رسمیت شناخته شوند

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اَبَرچالش‌های محیط‌زیست باید به رسمیت شناخته شوند و برای تحقق این مساله نیازمند توافق‌سازی در سطح حاکمیت هستیم.

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج

​، شینا انصاری روز شنبه در دیدار با جمعی از اساتید حوزه محیط زیست دانشگاه‌های کشور، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست نیازمند این است که از نگاه نقادانه و مشورتی اساتید دانشگاه بهره‌‎مند شود و این ظرفیتی بزرگ برای حل مسائل و مشکلات در حوزه محیط زیست است.

وی افزود: یکی دیگر از راه‌های ما برای رویارویی با این ابرچالش‌ها، توجه به سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط‌زیست و اسناد بالادستی است که عدم تحقق آنها تا به اینجا و انباشت این مسائل نیز نیازمند آسیب شناسی است.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست با انباشتی از قوانین و برنامه‌ها روبه‌رو است که اجرایی نشده است که بخشی از آن به عملکرد ما در گذشته برمی‌گردد و بخش دیگر نیز به اولویت‌دار نبودن محیط‌زیست در سطح کلان کشور ارتباط دارد و این دیدگاه نیازمند اصلاح است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اَبَرچالش‌های محیط‌زیست باید به رسمیت شناخته شوند و برای تحقق این مساله نیازمند توافق‌سازی در سطح حاکمیت هستیم که دانشگاه می‌تواند برای توافق‌سازی در حوزه محیط‌زیست در سطح کلان به ما کمک کند.

انصاری افزود: باید از مدیریت سنتی گذر کنیم و مدیریت علمی و نوین را در دستور کارها و فعالیت‌های خود قرار دهیم و برای تحقق این امر نیازمند استفاده از ظرفیت پژوهش‌های کاربردی هستیم و از ارائه راهکار در این زمینه به صورت جدی حمایت می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه