سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس سازمان ثبت اسناد:

نگاه ویژه دستگاه قضا بر انجام درست حدنگاری است

به گفته رئیس سازمان ثبت اسناد، حدنگاری یکی از شاخص‌های مهم در عملکرد دستگاه قضائی هر استان است، که ادارات کل ثبت استان‌ها باید با تعامل با مراجع قضائی اهتمام بیشتری نسبت به این امر داشته باشند.

رئیس سازمان ثبت اسناد
به گزارش خبرگزاری موج

، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در یکصد و بیست و ششمین نشست تحول و تعالی سازمان با اشاره به ضرورت اجرای جامع حدنگاری گفت: حدنگاری یکی از شاخص‌های مهم در عملکرد دستگاه قضائی هر استان است از این رو ادارات کل ثبت استان‌ها باید با تعامل با مراجع قضائی اهتمام بیشتری نسبت به این امر داشته باشند.

بابایی با تاکید بر لزوم ارزیابی عملکرد استان‌ها در حوزه حدنگاری اظهار داشت: حتماً باید آسیب‌شناسی بر اساس رتبه هر استان صورت پذیرد تا موانع کار شناسایی و امر حدنگاری که مورد تاکید جدی ریاست قوه قضائیه است به طور کامل و با کمترین میزان خطا نهایی شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور کشور ضمن ارائه آماری از اقدامات صورت گرفته در استان‌ها در زمینه حدنگاری بیان داشت: این حجم بالای کار در این حوزه با توجه به محدودیت‌های موجود از جمله در بخش نیروی انسانی صورت گرفته که البته قابل تقدیر است هرچند انتظار ما این است که استان‌ها با مدیریت و اقدام جهادی و استفاده از تمام ظرفیت‌ها بیش از پیش حدنگاری را انجام دهند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به همایش نقشه‌برداری که در بیست و یکم شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد گفت: نقشه برداران به عنوان یکی از ارکان نظام ثبتی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

رئیس سازمان ثبت تصریح کرد: در زمینه نقشه برداری و مسائل مرتبط با آن نیازمند رویکرد علمی و بهره‌مندی از دستاوردهای روز دانشگاهی و پژوهشی هستیم.

گفتنی است بابایی در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی (ع) از استان‌های غربی کشور به ویژه استان‌هایی که مسیر تردد زائران اربعین است بواسطه خدمت‌رسانی در مواکب قدردانی کرد.

پیش از سخنان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سعادتیان معاون امور اسناد و نصیری مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیر تجاری گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مزایده الکترونیک و پلمب الکترونیک دفاتر که با هدف حذف فرآیندهای کاغذی و تسریع در صدور مجوزها صورت می‌گیرد ارائه کردند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه