سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، به کارگیری اتباع غیرمجاز را جرم دانست

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: مقابله با اتباع غیرمجاز نیازمند یک اقدام فوق‌العاده و فوری است،چرا که مطابق قانون به کارگیری اتباع غیرمجاز جرم است.

سردار قاسم رضایی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار قاسم رضایی در جمع مسئولان انتظامی شهرستان آبیک اظهار داشت: اگر امروز در کشور و در استان قزوین آرامش و امنیت وجود دارد، حتماً نتیجه عنایت الهی، بصیرت و همکاری مردم و نقش جدی و پررنگ انتظامی است، باید این توفیق خدمت را قدر دانست.

وی ادامه داد: در سازمان انتظامی باید کلمه «من» را تبدیل به کلمه «ما» کرد، «من» برکات کار را از بین می‌برد، شهید سلیمانی این مسئله را رعایت کرد، ایشان با اخلاص عمل کرد و کارش برکت یافت، چنین شخصیت برجسته‌ای الگوی همه ماست، در صورت الگوبرداری از این شخصیت، تشکیلات رشد می‌کند و ایثار و معنویت وارد کار می‌شود.

سردار رضایی انضباط را شاکله هر تشکیلات دانست و عنوان کرد: رعایت انضباط در مأموریت‌ها بسیار حائز اهمیت است، رعایت ادبیات گفتمان، نگه داشتن حریم‌ها، انضباط محیطی و آموزشی، انضباط در تاکتیک، ظاهر و رفتار زیر مجموعه مبحث انضباط است.

وی بیان کرد: اگر اراذل و اوباش بخواهند خودنمایی و حرمت‌شکنی کنند، خنجر و قداره آنان باید توسط پلیس بر زمین بیفتد تا دیگر جرأت عرض اندام نداشته باشند، این پیام حاوی نکات مهمی است و اقتدار سازمان انتظامی را می‌رساند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: مؤثرترین مؤلفه امنیت داخلی، سازمان انتظامی است، رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی‌های خود فرمودند: "شما در خانه‌هایتان نشسته‌اید؛ از مرز چه خبر دارید؟ شما پسرتان را، دخترتان را می‌فرستید مدرسه، می‌آید، نگران نیستید؛ خودتان میروید محلّ کار و می‌آیید، نگران نیستید؛ میروید در پارک می‌نشینید، نگران نیستید؛ راه‌پیمایی می‌کنید، نگران نیستید؛ نگران ناامنی نیستید، دارید با امنیّت زندگی می‌کنید. چه خبر دارید که آنکه در مرز ایستاده و جلوی دشمن را گرفته که وارد کشور نشود، او دارد چه می‌کشد؟ این را مردم خبر ندارند." (بیانات در دیدار خانواده‌های شهدای مرزبان و مدافع حرم ۱۳۹۶/۰۳/۲۸)". آرامش و تکیه‌گاه مردم همین مرزبان‌ها و حافظان امنیت هستند، امنیت نباشد هیچ چیزی وجود ندارد، باید این را باور و تبیین کنیم.

وی تأکید کرد: شهرستان آبیک حدود ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد و ۱۸۳ شهید، ۴۶۲ جانباز و ۴۴ آزاده تقدیم انقلاب کرده است، ۲۶ تن از این شهدای عزیز، شهدای گرانقدر انتظامی بوده‌اند، همه این‌ها برای ما سرمایه هستند و ما باید کاری کنیم خداوند از ما به اعتبار این عزیزان راضی باشد.

سردار رضایی در بحث جرایم تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا آمار سرقت کاهش پیدا کند، کشف به موقع موجب کاهش وقوع جرایم خواهد شد، باید وقوع سرقت را به حداقل برسانیم، مالخرها را شناسایی کنیم و از طریق آنان به سارقان برسیم، بنابراین باید در بحث پیشگیری از وقوع سرقت و کشف به موقع دقت کنیم تا آمارها کاهش پیدا کند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در حوزه وقوع جرم توسط اتباع بیگانه اظهار کرد: این موضوع یک خطر جدی است، مقابله با اتباع غیرمجاز نیازمند یک اقدام فوق‌العاده و فوری است، باید برای کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به‌کارگیری می‌کنند، نامه اخطار صادر شود، چرا که مطابق قانون به‌کارگیری اتباع غیرمجاز جرم است، کلانتری‌ها، پاسگاه‌ها، پلیس امنیت و پلیس راهور باید در این زمینه دست به دست هم دهند و با هم‌افزایی تلاش در انتقال اتباع غیرمجاز داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه