سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

وزیر آموزش و پرورش رای خود را به صندوق انداخت

وزیر آموزش و پرورش رتاکید کرد: هرکسی که رئیس جمهور شود رئیس جمهور کل ایران است و همه ایران باید به او کمک کنند تا در ماموریت‌هایی که برعهده دارد موفق باشد.

وزیر آموزش و پرورش
به گزارش خبرگزاری موج

​، رضامراد صحرایی با حضور در دبیرستان دخترانه شهید باهنر در دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و رای خود را به صندوق انداخت.

وی همچنین با بیان اینکه انتخابات جلوه شور و نشاط و مشارکت مردم است گفت: الحمدلله در مرحله دوم به نظر می‌رسد مشارکت بیش از مرحله‌ اول است و به فضل اللهی آنچه که اتفاق خواهد افتاد، تماما خیر و برکت خواهد بود.

وی با بیان اینکه زمان انتخابات نابهنگام بود، افزود: این انتخابات برنامه‌ریزی سریع و فشرده‌ای را به همراه داشت، انجام هر انتخاباتی یکسال طول می‌کشد اما این انتخابات حدد یک ماه طول کشید و در نتیجه شور و نشاطی که در این یک ماه ایجاد شده شایسته تحسین و تقدیر است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هرچه که اتفاق بیفتد برای نظام مقدس اسلامی خیر و برکت است ادامه داد: هرکسی هم که رئیس جمهور شود رئیس جمهور کل ایران است و همه ایران باید به او کمک کنند تا در ماموریت‌هایی که برعهده دارد موفق باشد.

صحرایی با بیان اینکه کشور ما کشور مقتدری است و ریل آن محکم و مستحکم است تاکید کرد:  هر کسی که رئیس جمهور بشود بر ریل انقلاب حرکت‌ می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: سیاست‌های کلی معلوم است، برنامه هفتم پیشرفت تصویب شده و ریل دولت آینده را شهید رئیسی گذاشته است و فارغ از آنکه چه کسی رئیس جمهور شود آن ریل برنامه هفتم پیشرفت کشور است که باعث شکوفایی کشور می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه