سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

هواشناسی به کشاورزان ۱۱ استان کشور هشدار نارنجی داد

کارشناس هواشناسی از هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۱ استان کشور خبر داد و گفت: در پی بارش‌ها سه روز آینده، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و آسیب دیدن محصولات کشاورزی دور از انتظار نیست.

بارش باران
به گزارش خبرگزاری موج

، کبری رفیعی، کارشناس هواشناسی با تشریح وضعیت جوی کشور، گفت: امروز و فردا در ساعات بعد ازظهر و شب در مناطقی از شمال‌غرب و غرب کشور، در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، مناطق مرکزی کشور، شرق و شمال‌شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی، شمال استان‌های فارس و کرمان، رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد و در برخی از نقاط سبب گردوخاک می‌شود و در مناطق مستعد نیز بارش تگرگ را در پی دارد.

وی افزود: این شرایط جوی از روز دوشنبه تا چهارشنبه نیز در مناطقی از شمال‌غرب کشور و استان‌هایی که در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی واقع شده‌اند و ارتفاعات زاگرس مرکزی ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی در ادامه بیان کرد: در سه روز آینده نیز در شرق، شمال‌شرق و مناطقی که در دامنه‌های شرقی البرز واقع شده، وزش باد شدید که گاهی مواقع سبب ایجاد گردوخاک می‌شود، پیش‌بینی شده است. همچنین آب‌های خلیج‌فارس و دریای عمان برای سه روز آینده مواج خواهد بود.

به‌گفته رفیعی، تهران امروز در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و گردوخاک را در پی خواهد داشت و بیشینه دما امروز ۳۲ درجه و کمینه دما با کاهش ۴ درجه‌ای نسبت به دیروز به ۲۰ درجه بالای صفر رسید.

وی از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای امروز (شنبه، ۲۶ خردادماه) خبر داد و تصریح کرد: این هشدار شامل استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان، شمال و شرق فارس، شمال غربی یزد، نیمه شمالی کرمان، مازندران، گلستان، ارتفاعات شمالی استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان است و علاوه بر رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی، برخورد صاعقه، جاری شدن سیل و روان آب، طغیان رودخانه و سیلابی شدن مسیل‌ها، لغزندگی جاده‌ها، احتمال سقوط سنگ در جاده‌های کوهستانی و آسیب زدن به محصولات کشاورزی را در پی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه