سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

ضرب‌الاجل پلیس به دارندگان پلاک‌های مخدوش

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا اعلام کرد : مالکان پلاک‌های سوخته و مخدوش تا آخر اردیبهشت مهلت دارند برای تعویض پلاک مراجعه کنند.

پلاک ماشین

به گزارش خبرگزاری موج،  سرهنگ علی محمدی با اشاره قانون برخورد با پلاک‌های مخدوش اظهار کرد: طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هرگونه تغییر در مشخصات و ارقام پلاک و ارکان وسیله نقلیه جرم محسوب شده و پلیس موظف است ضمن توقیف وسیله نقلیه، مالک و راننده وسیله نقلیه را به مراجع قضایی معرفی کند. 

وی افزود:  در قانون مذکور برای فردی که پلاک وسیله نقلیه خود را به عمد مخدوش کند از ۶ ماه تا یک سال حبس نیز پیش‌بینی شده است. 

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا خبر داد:  مالکان وسایل نقلیه‌ای که مخدوشی  پلاکشان مربوط به سال ۱۳۹۳  باشد، می‌توانند تا آخر اردیبهشت سال جاری با حضور در مراکز تعویض پلاک به صورت رایگان نسبت به تعویض پلاک وسیله خود اقدام کنند.

سرهنگ محمدی تصریح کرد:  مالکان وسایل نقلیه‌ای که پلاکشان بعد از سال ۹۳ به صورت عمد مخدوش کرده باشند تا آخر اردیبهشت ماه مهلت دارند با پرداخت هزینه و بدون اعمال قانون، پلاک وسیله نقلیه خود را تعویض کنند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: تمامی مالکان وسایل نقلیه‌ای که پلاک‌شان مخدوش شده، اگر از مهلت مقرر استفاده نکنند، از خرداد سال جاری به محض مشاهده توسط پلیس، اعمال قانون شده و توقیف و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه