رئیس سازمان اورژانس کشور:

حدود ۱۷ میلیون تماس با اورژانس ۱۱۵ در یک سال/ انجام ۵ میلیون ماموریت

رئیس سازمان اورژانس کشور ابراز داشت: سال گذشته بیش از ۱۷ میلیون تماس با ۱۱۵ ثبت شده که منجر به انجام بیش از ۵ میلیون ماموریت شده است.

اورژانس

به گزارش خبرگزاری موج، جعفر میعادفر، در گفتگوی تلویزیونی به مناسبت چهل و هشتمین سالگرد تأسیس سازمان اورژانس کشور، افزود: اورژانس کشور بیش از ۳۲۰۰ پایگاه زمینی، هوایی و دریایی دارد.

وی با اشاره به وجود ۵۰ پایگاه اورژانس هوایی در کشور، ادامه داد: اورژانس دریایی در جزایر جنوبی کشور مشغول خدمت به هموطنان است.

میعادفر ادامه داد: ۱۸۰۰ پایگاه جاده‌ای داریم که علاوه بر مأموریت‌های جاده‌ای، به روستاهای اطراف پایگاه‌ها نیز خدمت رسانی می‌کنند.

وی افزود: ۱۳۰۰ پایگاه اورژانس شهری داریم و در کنار اینها، از موتورلانس برای شهرهای پرترافیک استفاده می‌کنیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۱۷ میلیون تماس با ۱۱۵ انجام شده است، گفت: از این تعداد تماس، بیش از ۵ میلیون مأموریت انجام شده که حدود ۸۰۰ هزار مورد آنها، مأموریت‌های ترافیکی و مابقی، مأموریت‌های غیرترافیکی بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه