سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو:

دستگاه دیالیز خانگی در کشور به زودی در مرحله تولید قرار می‌گیرد

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طراحی دستگاه دیالیز خانگی در کشور، به‌زودی مراحل تولید را آغاز خواهد کرد.

دستگاه دیالیز

به گزارش خبرگزاری موج، دکتر سیدحیدر محمدی در بازدید از مجموعه کنسرسیوم دیالیز اظهار کرد: مجموعه کاملی از تولید دستگاه دیالیز و ملزومات آن از ابتدای زنجیره تولید تا انتها در این واحد انجام می‌شود.

وی افزود: این مجموعه بالغ بر ۵ کارخانه دارد که انواع لوازم مربوط به مواد اولیه تولید صافی و فیلترهای دیالیز، پودرهای بی‌کربنات، ست تزریق رابط‌ها و... را  تولید می‌کند، همچنین در بخشی از زنجیره تولید، ظروف مربوط به اقلام دیالیز هم تولید می‌شوند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه پودرهای بی‌کربنات سدیم با گرید دارویی و دیالیز برای اولین‌بار در کشور تولید می‌شوند، عنوان کرد: پیش‌از این حجم بسیار زیادی از این ماده وارداتی بود که هم ارزبری داشت و هم هزینه زیادی بابت حمل‌ونقل به شرکت‌ها تحمیل می‌کرد که در حال حاضر در بسته‌بندی‌های مختلف تولید و عرضه می‌شود.

محمدی تصریح کرد: این مجموعه توانسته است همه مدل‌های مربوط به پودرهای بی‌کربنات سدیم که در ابعاد و اشکال مختلف برای همه دستگاه‌های دیالیز موردنیاز است، تولید و نیاز مراکز دیالیز را مرتفع کند.

به گفته وی، این مجموعه بزرگ‌ترین تولیدکننده اجزای مربوط به همودیالیز از ست‌های دیالیز تا شلنگ‌های رابط و فیلترهای دیالیز است، همچنین دومین تولیدکننده دستگاه همودیالیز بوده و به‌زودی این دستگاه برای مصرف در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: این مجموعه ثابت کرد هر چه بتوانیم عمق تولید را بالا ببریم و زنجیره تولید را کامل کنیم، می‌توانیم ضمن کاهش وابستگی به واردات، ارزش‌افزوده بیشتری را خلق و قیمت تمام شده را کاهش دهیم.

 رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: تولید دستگاه‌های دیالیز خانگی در دنیا بسیار محدود است و این مجموعه موفق شده است که مدل اولیه آن را طراحی و به‌زودی برای تولید آن اقدام خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه