سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سرپرست وزارت آموزش و پرورش:

شکایتمان از رسانه‌ها را پس می‌گیریم

با دستور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی؛ هر نوع شکایت و یا پیگرد قانونی نسبت به رسانه‌ها از سوی آموزش و پرورش اعلام رضایت و گذشت شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری موج، با دستور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی؛ هر نوع شکایت و یا پیگرد قانونی نسبت به رسانه ها از سوی آموزش و پرورش اعلام رضایت و گذشت شد.

در متن این بخشنامه که از سوی دفتر وزارتی صادر شده آمده است: «یکی از ارزشمندترین سیاست‌های مبنایی دولت مردمی، تعامل سازنده و موثر با رسانه‌ها و تلاش برای بهره گیری از ظرفیت تبیینی و نظارتی اصحاب رسانه است، چنانکه بارها مورد تاکید ریاست جمهور و سایر مسئولان رسانه‌ای دولت قرار گرفته است.

از این جهت، بر اساس دستور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، شایسته است به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی چنانچه در آن حوزه شکایت و یا پیگرد قانونی نسبت به رسانه‌ها و خبرگزاری‌های داخلی وجود دارد، اعم از آن که در مرحله رسیدگی قرار داشته باشد یا منجر به صدور رای شده با استفاده از ظرفیت‌های قانونی مستند یا به نحو مقتضی اعلام رضایت و گذشت شود.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه