سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سردار رادان:

چهارشنبه سوری امسال بر مبنای هنجارهای اجتماعی برگزار می‌شود

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به این مطلب که نگاه امنیتی به موضوع شب چهارشنبه آخر سال نداریم گفت: البته هر موضوع اجتماعی یک سری باید ها و نبایدهایی دارد که باید رعایت شود.

سردار رادان

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمد رضا رادان در مراسم آغاز به کار قرارگاه نوروزی گفت: اشراف اطلاعاتی پلیس در شب چهارشنبه آخر سال باید به گونه‌ای باشد که هیچگونه زشتی و پلیدی فرصت رخ دادن در این شب را پیدا نکند یعنی نباید سرقتی رخ بدهد و نباید ناامنی رخ دهد و نباید به گونه‌ای باشد که خاطر مردم در آستانه نوروز مکدر شود.

وی افزود: در قرارگاه‌های دهگانه همه تلاش تان را انجام دهید تا به این مهم دست پیدا کنیم و من توقعم از قرارگاه ظفر این است که بیش از قرارگاه‌های دیگر پای کار باشد زیرا امسال سال خاصی است برای انجام مأموریتی خاص در حوزه انتظامی است.

سردار رادان گفت: اگر ما بخواهیم به صورت کامل کارمان را انجام بدهیم باید همه ما حواسمان باشد اعم از همه فرماندهان که امسال نوروز ۱۴۰۲ سال آزمون انتظامی در نزد مردم خواهد بود آن هم در همه حوزه‌هایی که مأموریت انتظامی و خدمت رسانی به مردم در آن دیده شده است.

فرمانده فراجا گفت: از این رو بدانید که ما به چهارشنبه آخر سال نگاه امنیتی نداریم و یک نگاه کاملاً اجتماعی به آن داریم که باید مورد توجه دوستان باشد اما هر موضوع اجتماعی هم شامل بایدها و نبایدهایی است که از سوی مردم هم پذیرفته شده است.

سردار رادان گفت: ما دلمان می‌خواهد چهارشنبه آخر سال برای مردم شبی خاطره انگیز باشد و توقع داریم خانواده‌ها کنار فرزندانشان باشند تا خدای نکرده شور جوانی و هیجان نوجوانی باعث نشود خاطره‌ای بد در آستانه نوروز رقم بخورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه