آخرین آمار کرونا در کشور ۱۹ دی ۱۴۰۱/ ابتلای ۱۳۵ نفر و فوت ۲ بیمار بر اثر ابتلا به کرونا

بنا بر اعلام وزارت بهداشت متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داده‌اند و ۱۳۵ نفر نیز به کرونا مبتلا شده اند.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، از دیروز تا امروز ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۳۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و ۵۴ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۶۰ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۱۰ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۶ هزار و ۴۸۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۱۶۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

بر اساس اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول ۲۴ ساعت گذشته، تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۷۳۹ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۴۸۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۱۱ هزار و ۷۹۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۱۷ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۱۷ هزار و ۷۵۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۸۳۶ هزار و ۹۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه