سرخط خبرها
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال
  • مرز مهران قلب تپنده اربعین شد، تردد روزانه ۲۰۰ هزار زائر
  • قالیباف: تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است
  • هر کشوری از دارایی بلوکه ایران استفاده کند، حق عبور از تنگه هرمز ندارد
  • هشدار صریح عراقچی به طرف اوکراینی
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند

معاون قضایی دادگستری کل استان تهران:

گفتمان بین بانک‌ها و نظام قضایی باید تقویت شود

معاون قضایی دادگستری کل استان تهران خواستار تقویت گفتمان بین بانک‌ها و نظام قضایی شد.

محمدرضا پسندیده

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از  روابط‌عمومی بانک سینا، محمدرضا پسندیده در همایش سراسری کارشناسان حقوقی و وصول مطالبات بانک سینا، نظام بانکی را موتور محرک مهم اقتصاد دانست و گفت: اجرای سیاست‌های پولی کشور از طریق نظام بانکی صورت می‌گیرد و با توجه به نقشی که بانک‌ها در توسعه اقتصادی کشور، رونق تولید و ایجاد اشتغال ایفا می‌کنند، توجه به مسائل حقوقی و قضایی در شبکه بانکی یک اصل ضروری است.

وی با تأکید بر تقویت گفتمان مشترک در خصوص مسائل بانکی و حقوقی، خاطرنشان کرد: تلفیق بین علوم اقتصادی و حقوقی برای کشور یک ضرورت است و تا زمانی که تعریف درست و صحیح حقوقی از مسائل اقتصادی کشور صورت نگیرد، مشکلات اقتصادی کماکان وجود خواهد داشت.

پسندیده افزود: حمایت از نظام بانکی و تقویت نقش‌آفرینی آن در اقتصاد، از طریق ایجاد گفتمان مشترک بین جامعه حقوقی بانک‌ها و مدیران بانکی از یک طرف و نظام قضایی از طرفی دیگر امکان‌پذیر است تا به وسیله آن اختلافات موجود در مسائل اقتصادی و بانکی از جمله نحوه مطالبه تعهدات ارزی ایفانشده، نحوه پرداخت ضمانت‌نامه‌های بانکی، ابطال قراردادهای بانکی و آثار ناشی از آن‌ها برطرف شود.

معاون قضایی دادگستری کل استان تهران اظهار داشت: جامعه حقوقی نیز در این میان نباید نگاه صرفاً حقوقی داشته باشد بلکه باید با تحلیل روابط بانکی و اقتصادی و شناخت کافی از این فضا که در نتیجه ایجاد گفت‌وگو و گفتمان بیشتر فراهم می‌آید، با نگاه چندجانبه تحلیل نهایی خود را ارائه کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه