سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

عضو شورای شهر تهران:

وزارت میراث فرهنگی تعارف را با کارخانه سیمان کنار بگذارد

عضو شورای شهر تهران با اشاره به مشکلاتی که به واسطه فعالیت کارخانه سیمان در کوه بی بی شهربانو ایجاد شده است گفت: وزارت میراث فرهنگی تعارف را کنار بگذارد و به فکر تمدن چند هزار ساله ری باشد.

سید احمد علوی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، سیداحمد علوی، رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای ششم شهر تهران در نود و چهارمین جلسه این شورا و بعد از ارائه گزارش سیدعزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سخنانی خواستار تعیین تکلیف مدیریت یکپارچه موزه هاش شهر تهران شد.

وی با باشاره به سخنان ضرغامی گفت: موضوع گردشگری تهران تا زمانی که مدیریت یکپارچه برای موزه ها و اماکن گردشگری آن وجود نداشته باشد، محقق نمی شود.

علوی همچنین با اشاره به مشکلاتی که ضوابط میراثی ساخت و ساز برای شهروندان ایجاد کرده است افزود: وظیفه ما این است کاری کنیم تا حال دل مردم خوب شود. اکنون در مناطق 12، 11 و 6 به واسطه موضوع حریم و ضوابط میراثی شهروندان درگیر موضوعاتی هستند که آنها را آزار می دهد.

وی با بیان اینکه این ضوابط نیاز به بازنگری دارند ادامه داد: ترسم ما از آن است که با این ضوابط تجربه تلخ قانون باغات تکرار شود و شرایط طوری شود که تا صحبت آن می شود ملکلی ارزش میراثی پیدا خواهد کرد، مالک سریع به دنبال تخریب آن رود.

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای ششم شهر تهران همچنین به موضوع ضوابط ساخت و ساز در حریم اشاره کرد و گفت: نوسازی املاک فرسوده در حریم میراثی برای مالکان صرفه اقتصادی ندارد، در حالی که این املاک بعضا با خطر ریزش مواجه هستند.

وی در خصوص زمان مجوزهای صادر شده برای ساخت و ساز نیز گفت: این مجوزها یکساله صادر می شود اما چون صدور پروانه ساخت زمان بر است، تا این پروانه صادر شود، مجوز میراث منقضی شده و مالک دوباره باید این راه را طی کند.

علوی همچنین به مشکلات ایجاد شده از سوی کارخانه سیمان در ری گفت: انتظار داریم مسئولین ما بخصوص وزات میراث فرهنگی تعارف را کنار بگذارند و به فکر ری باشند. این شهر تمدن چند هزار ساله دارد اما زمانی که در مورد وضعیت کوه های اطراف آن صحبت می کنیم، مسئولان در رودرباستی با آن کارخانه گیر می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه