سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد

ورود گرد و خاک به کشور از عراق/ گرم ترین استان کشور اعلام شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود گرد و خاک به کشور از عراق و کاهش کیفیت هوا در جنوب غرب و غرب کشور خبر داد.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: شدت بارش‌ها در روز یکشنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) در استان‌های کردستان، کرمانشاه، مرکزی، همدان، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، خراسان شمالی و رضوی خواهد بود.

وی با بیان این‌که دوشنبه (۱۲ اردیبهشت‌ماه) در نیمه شمالی کشور بارش ادامه خواهد داشت و شدت بارش در استان‌های خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و شمال سمنان خواهد بود، ادامه داد: در روز سه‌شنبه (۱۳ اردیبهشت‌ماه) در نوار شمالی و همچنین در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان بارش، گاهی وزش باد و در دامنه‌های جنوبی البرز بارش پراکنده رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: در روز چهارشنبه (۱۴ اردیبهشت‌ماه) بارش در شمال شرق و به صورت پراکنده در شمال غرب و سواحل شمالی و در پنج‌شنبه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) در شمال غرب و سواحل غربی دریای خزر پیش‌بینی می‌شود. همچنین در دور روز آینده در مناطق جنوبی و جنوب شرقی کشور وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه) در جنوب غرب و غرب کشور ورود گرد و خاک از عراق و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود و از امروز تا سه‌شنبه (۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه)، تنگه هرمز و دریای عمان و شرق خلیج فارس و از ظهر دوشنبه تا سه‌شنبه (۱۲ و ۱۳ اردیبهشت‌ماه) دریای خزر مواج خواهد بود.

ضیاییان ادامه داد: امروز اهواز با حداکثر دمای ۳۷ و حداقل دمای ۲۳ درجه گرم‌ترین استان کشور و بجنورد با حداکثر ۱۸ و حداقل دمای ۲ سردترین مرکز استان اعلام شده است.

وی در مورد وضعیت هوای تهران نیز گفت: تهران امروز یکشنبه آسمانی ابری تا نیمه ابری، گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق در بعد از ظهر خواهد داشت که حداکثر دما ۲۶ و حداقل آن ۱۵ درجه خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه