سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

عبدالملکی:

سال ۱۴۰۰ پرداخت هیچ گونه حقوقی به تأخیر نیفتاد

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: سال قبل در حالی به اتمام رسید که پرداخت هیچ گونه حقوقی به تأخیر نیفتاد.

حجت الله عبدالملکی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران در ارتباط با کسری بودجه سازمان تأمین اجتماعی گفت: در حالی سال گذشته را به پایان بردیم که به صورت ماهیانه چهار هزار میلیارد تومان کسری بودجه در سازمان تأمین اجتماعی داشتیم که در طول یک سال رقمی معادل ۴۸ هزار میلیارد تومان می‌شود و رقم وحشتناکی است و در واقع کسری ۴ هزار میلیارد تومان در ماه معادل بودجه یک دستگاه بزرگ است.

وی تصریح کرد: بودجه برخی از وزارتخانه‌ها سالیانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان است که این رقم نصف مبلغی که ماهیانه از سوی سازمان تأمین اجتماعی تحت عنوان حقوق پرداخت می‌شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سال قبل در حالی به اتمام رسید که پرداخت هیچ گونه حقوقی به تأخیر نیفتاد، افزود: علاوه بر این، یک میلیون و ۱۷۰ هزار بیمه شده در سال گذشته به تعداد بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی افزوده شد که البته تا پایان فروردین ماه امسال به تعداد آنها افزوده خواهد شد.

عبدالملکی تصریح کرد: از یک میلیون و ۱۷۰ هزار بیمه شده در سال قبل، ۷۵۰ هزار بیمه شده مربوط به نیمه دوم سال ۱۴۰۰ هستند که ۵۰۰ هزار نفر آنان بیمه شده اجباری هستند و این افراد توسط کارفرمایان بیمه شده اند.

وی اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از کسری سال قبل را در برنامه جدید تعریف کرده است و این یک موفقیت محسوب می‌شود.

عبدالملکی همچنین به سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در همین ارتباط رئیس‌جمهور فرصت دوماهه و نیم را برای فراهم کردن مقدمات اجرایی سیاست‌ها، پیش‌نویس اسناد و لوایح آن به وزارت رفاه داده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه