سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

کیفیت هوای تهران ۱۷ دی ۱۴۰۰/ شاخص کیفیت هوا به ۱۲۱ رسید

کیفیت هوای تهران امروز با میانگین شاخص آلایندگی ۱۲۱ در محدوده «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار دارد.

کیفیت هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، بنابر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، هوای امروز تهران با میانگین شاخص آلایندگی ۱۲۱ در محدوده «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار دارد. همچنین با افزایش ترافیک شامگاهی تا اواخر وقت امروز، جمعه(۱۷ دی ماه) و عدم وزش باد مؤثر، بر میزان غلظت ذرات معلق افزوده خواهد شد.

بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، در صبح روز جمعه (۱۷ دی ۱۴۰۰) با تداوم شرایط پایدار و آرام جوی و انباشت آلاینده‌ها طی ساعات گذشته در بیشتر مناطق برقراری وضعیت ناسالم و ناسالم برای گروه‌های حساس مورد انتظار است.

حاکمیت پایداری جو در طول روز پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد. با افزایش ترافیک شامگاهی تا اواخر وقت جمعه و عدم وزش باد مؤثر بر میزان غلظت ذرات معلق افزوده خواهد شد و به تبع آن برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در بیشتر مناطق دور از انتظار نخواهد بود.

در ادامه تاکید شده است: با افزایش نسبی تندی باد تا صبح روز شنبه (۱۸ دی ۱۴۰۰) تا حدودی از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد، با آغاز تردد خودروها در نخستین روز هفته غلظت ذرات معلق افزایش خواهد یافت و کاهش کیفیت هوا در بیشتر مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود، کاهش تندی باد در طی روز سبب تجمع آلاینده‌ها خواهد شد.

تداوم این شرایط جوی تا ساعات پایانی روز شنبه همراه با افزایش ترافیک شامگاهی افزایش غلظت ذرات معلق را به‌دنبال خواهد داشت و کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه