سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

خیزش گرد و خاک در انتظار استان‌های شرقی

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به حاکمیت جوی ‌پایدار در کشور، از وزش باد شدید به‌همراه خیزش گردوخاک در نوار شرقی خبر داد.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان ضمن اشاره به اینکه براساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی آسمانی صاف و جوی ‌پایدار طی ‌پنج روز آینده در کشور حاکم خواهد بود، اظهار کرد: طی سه روز آینده در برخی نقاط گیلان، مازندران و غرب گلستان افزایش ابر و بارش ‌پراکنده ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی از جمعه (۲۶ شهریور)  تا اوایل هفته آینده با شمالی شدن جریانات جوی روی سواحل دریای خزر بارش باران، وزش باد شدید موقتی و کاهش دما در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان رخ خواهد داد همچنین دریای خزر طی این مدت مواج خواهد بود.

ضاییان در ادامه خاطرنشان کرد: از امروز تا ‌پنج‌شنبه (۲۳ تا ۲۵ شهریور) در بعضی ساعات سرعت وزش باد در نوار شرقی کشور، در شرق خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان به‌ویژه منطقه زابل افزایش می‌یابد که خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست.

وی همچنین یادآور شد: شرق دریای عمان، شمال و مرکز خلیج فارس از امروز (۲۳ شهریور) تا اواخر هفته جاری مواج است.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۴ شهریور) صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (۲۵ شهریور) نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ شهریور) اهواز با بالاترین دمای ۴۳ و ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه