سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

هشدار/ کووید-۲۲ مرگبارتر و مسری‌تر از کرونای دلتا است

متخصصان در انگلیس هشدار دادند که کووید-۲۲ می‌تواند به مراتب مرگبارتر از «دلتا» باشد.

ویروس کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، در حالی که سویه دلتای ویروس کرونا با قدرت سرایت بسیار بیشتری نسبت به دیگر سویه‌های این ویروس در شماری از کشورها قربانی می‌گیرد، متخصصان در انگلیس درباره شیوع کووید-۲۲ هشدار داده‌اند؛ بیماری که از ترکیب سویه‌های مختلف ویروس کرونای عامل عفونت کووید-۱۹ ایجاد می‌شود.

متخصصان هشدار داده‌اند که کووید-۲۲ می‌تواند به مراتب مرگبارتر از «دلتا» باشد.

نشریه «سان» در گزارشی در این باره آورده است، دکتر «سای ردی» استاد ایمونولوژی در سوئیس هشدار می‌دهد که جهان باید برای ظهور گونه جدیدی از بیماری در سال آینده میلادی آماده باشد و بسیار محتمل است که سویه‌های «دلتا»، «بتا» و «گاما» با هم ترکیب شوند و شرایطی به مراتب وخیم‌تر را رقم بزنند.

وی می‌گوید: جهان باید برای شناسایی فوری این گونه آماده باشد و تولیدکنندگان واکسن نیز باید محصولات خود را با گونه تحول یافته کووید هماهنگ کنند.

به گفته متخصصان، ظهور گونه‌ای کشنده‌تر، مسری‌تر و مقاوم‌تر درباره درمان و ایمن‌سازی، یک مشکل در آینده نزدیک است و ترکیب سویه‌های جهش‌یافته کووید یک مشکل بزرگ در سال پیش رو است.

به گزارش ایندیپندنت کووید-۱۹ تا کنون بیش از ۲۱۳ میلیون نفر را در جهان مبتلا و بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر را قربانی کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه