سرخط خبرها
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

کیفیت هوای تهران ۲۶ تیر ۱۴۰۰/ شاخص کیفیت هوا به ۸۷ رسید

وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۸۷ در وضعیت سالم قرار دارد.

شهر تهران از فراز برج میلاد/کیفیت هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، کیفیت هوای تهران امروز شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۰ با شاخص ۸۷ در وضعیت سالم قرار دارد. همچنین وضعیت کیفی هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته همچنان با شاخص میانگین ۹۳ در شرایط سالم قرار داشته است.

 پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبحگاه روز شنبه (۲۶ تیر ۱۴۰۰) همزمان با افزایش ترافیک صبحگاهی در نخستین روز هفته و عدم وزش باد مؤثر، در برخی مناطق پرتردد کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

تداوم این شرایط جوی در طی روز پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد، علاوه بر این با حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده ازن، غلظت این آلاینده در برخی مناطق افزایش یافته و می‌تواند سبب برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در ساعات بعدازظهر گردد.

به تدریج با افزایش نسبی تندی باد تا اواخر وقت شنبه تاحدودی از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد و بهبود کیفیت هوا در بیشتر مناطق پایتخت دور از انتظار نخواهد بود.

صبح روز یکشنبه (۲۷ تیر ۱۴۰۰) با آغاز تردد خودروها غلظت ذرات معلق افزایش یافته و باتوجه به عدم وزش باد مؤثر، کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

حاکمیت جو نسبتاً آرام در طول روز از پراکندگی آلاینده‌ها جلوگیری خواهد کرد، همچنین با افزایش دما در ساعات بعدازظهر تولید و افزایش غلظت آلاینده‌ ازن در برخی مناطق کاهش کیفیت هوا را به‌دنبال خواهد داشت.

شایان ذکر است با افزایش تندی باد در ساعات پایانی یکشنبه شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم خواهد شد و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه