سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

کیفیت هوای تهران ۲ خرداد ۱۴۰۰/ شاخص کیفیت هوا به ۷۴ رسید

وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۷۴ در شرایط قابل قبول قرار دارد.

شهر تهران از فراز برج میلاد/کیفیت هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ با شاخص ۷۴ در وضعیت سالم قرار دارد. همچنین وضعیت کیفی هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته همچنان با شاخص میانگین ۶۷ همچنان در شرایط سالم قرار داشته است.

 ‌بنابر پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوا، در صبح روز یکشنبه (۲ خرداد ۱۴۰۰) کیفیت هوا در مناطق پرتردد در محدوده قابل‌قبول قرار خواهد گرفت که ناشی از شرایط مساعد جوی و پراکندگی آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است.

در طول روز بر تندی باد افزوده خواهد شد و شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها را فراهم خواهد کرد، هرچند با وزش باد نسبتاً شدید در برخی ساعات بعدازظهر احتمال گسیل گردوخاک از مناطق مستعد و کاهش نسبی کیفیت هوا وجود خواهد داشت.

با کاهش تندی باد تا اواخر وقت یکشنبه‌ و افزایش حجم ترافیک، افزایش غلظت آلاینده‌ها و برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در پاره‌ای از مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

تداوم این شرایط جوی تا صبح روز دوشنبه (۳ خرداد ۱۴۰۰) همراه با افزایش ترافیک صبحگاهی، افزایش غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد را به دنبال خواهد داشت.

به‌تدریج با رشد ناپایداری جوی در طی روز و وزش باد مؤثر شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم خواهد شد.

شایان‌ذکر است با وزش باد مؤثر تا اواخر وقت دوشنبه پراکندگی آلاینده‌ها و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق پایتخت دور از انتظار نخواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه