سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

انهدام یک باند کلاهبرداری و انسداد چندین سایت در کشور

معاون اجتماعی پلیس فتا هشدار داد: مجرمان سایبری با طراحی سایت‌های جعلی و تبلیغات فریبنده در فضای مجازی مترصد کلاهبرداری در پوشش دریافت فطریه و سایر نذورات هستند.

سرهنگ رامین پاشایی

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ رامین پاشایی در تشریح این خبر اظهار داشت: شیوه و شگرد مجرمان به این شکل است که عمدتا با سوءاستفاده از نام اشخاص و چهره های شناخته شده هنری و یا ورزشی و یا جعل عنوان سازمان ها و نهادهای اجرایی ذی صلاح و با استفاده از ترفندهای مختلف و استفاده از تصاویر نیازمندان و سایر اقدامات فریبنده با اعلام شماره حساب های شخصی از متقاضیان کلاهبرداری می‌کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: در شیوه دیگر مجرمان با طراحی سایت های جعلی با همین عنوان و هدایت متقاضیان به درگاه های جعلی بانکی با دست آوردن اطلاعات کارت بانکی فریب خوردگان نسبت به برداشت غیر مجاز از حساب های مالی آنان کلاهبرداری می کنند.

سرهنگ پاشایی افزود: بر اساس رصد های پیش دستانه صورت گرفته در فضای مجازی یک باند ۳ نفره که مترصد کلاهبرداری از هموطنان با این شگرد بودند طی هماهنگی با مرجع قضائی ضمن دستگیری، به جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند و فعالیت چندین سایت با اقدام مشابه نیز متوقف شد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: هموطنان گرامی به منظور واریز وجوهات نقدی و یا غیر نقدی تحت عنوان فطریه و سایر نذورات صرفا از مسیر های دسترسی قانونی و قابل اعتماد که از سوی رسانه ملی و خبرگزاری های معتبر اطلاع رسانی می شود اقدام و از واریز هرگونه وجه به حساب شخصی سایر افراد اکیدا خوداری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب از طریق شماره ۰۹۳۶۸۰ و یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی WWW.CYBERPOLICE.IR اطلاع دهند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه