سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

واکسیناسیون ضد کرونای داخلی از خردادماه آغاز می‌شود

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت‌: واکسیناسیون ضد کرونا از خردادماه آغاز و در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است.

قاسم جان بابایی

به گزارش خبرگزاری موج، قاسم جان‌بابایی صبح امروز در بازدید از مراکز درمانی کرونایی اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: واکسیناسیون ضد کرونای تولید داخلی از خردادماه آغاز می‌شود و در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است.

وی بیان کرد: تهیه واکسن خارجی نیز ادامه دارد و مهم‌ترین هدف ما این است که با تلاش و اهتمام جدی در راستای پیشگیری از ابتلا به این بیماری اقدام کرده و وضعیت را با اهتمام جدی کنترل کنیم که این مسئله بدون شک در چرخه درمان نقش اساسی ایفا می‌کند.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت‌: یکی از برنامه‌های ما واکسیناسیون کامل کادر درمان بر ضد این ویروس است که در این زمینه به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی و مهم مطرح است تا بتوان شرایط ایمنی را برای آنان فراهم کرد.

جان‌بابایی ادامه داد: یکی از مسائلی که در اردبیل طبق آمار مشخص و محرز شده این است که دورهمی‌ها و مراسمات عروسی و دید و بازدیدهای نوروزی به ابتلای خوشه‌ای این بیماری در استان دامن زده و سبب بروز مشکلات اساسی شده است.

وی تصریح کرد: البته افراد مسن بیشترین آمار مبتلایان در این موج را به خود اختصاص داده‌اند که اگر هر چه سریع‌تر در این زمینه مردم همکاری‌های لازم را نداشته باشند شرایط بحرانی و نامطلوبی در استان دور از انتظار نخواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه