سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

زالی:

نگران ورود مسافران نوروزی به تهران هستیم

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، نسبت به حضور مسافران نوروزی از اقصی نقاط کشور در پایتخت ابراز نگرانی کرد و گفت: قطعا ویروس کرونای انگلیسی در استان های کشور به گردش در آمده است.

علیرضا زالی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا زالی با بیان اینکه استان تهران در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد، اظهار داشت: در نوروز عمدتاً تهران مبدا سفر است و شاید بالاترین میزان سفرهای نوروزی به تهران اختصاص یابد.

وی افزود: بررسی‌های اخیر نشان داد تعطیلات آخر هفته در طول یک ماه گذشته معمولاً بین ۲۷ تا ۳۳ درصد مبدا سفرهای بین شهری استان تهران بوده است، بنابراین ممکن است در تعطیلات نوروزی این عدد نیز افزایش یابد.

زالی، این موضوع که تهران عمدتاً مبدا سفرهای نوروزی است و کمتر به عنوان مقصد قرار می‌گیرد را تا حدی باعث افزایش نگرانی‌ها دانست و گفت: معمولاً تهرانی‌ها برای سفرهای خود شهرها و استان‌های مختلفی را انتخاب می‌کنند و تا کنون ۲۸ استان کشور به ویروس جهش یافته آلوده شده‌اند.

وی با بیان اینکه زودرس‌ترین آلودگی ناشی از ویروس انگلیسی را در استان تهران شاهد بوده‌ایم، افزود: اگر استان تهران و استان خوزستان را به عنوان بالاترین درصد میزان ورودی و خروجی ویروس جهش یافته کنار بگذاریم، آذربایجان غربی و استان مرکزی جزو استان‌هایی هستند که درصد بالایی از ویروس جهش یافته را داشته‌اند که بخشی از آن به خاطر وضعیت آزمایشگاهی و انجام آزمایش‌های توالی است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود: قطعاً با این سناریوی تلخ رو به رو هستیم که ویروس جهش یافته در کل کشور به چرخش در آمده و امیدواریم سفرهای نوروزی به گونه‌ای نشود که این چرخش مجدد و سویه‌های مقاوم به درمان، مشکل ایجاد کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه