سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

کشف ۱۳۰ میلیاردریالی کالا و ارز قاچاق طی یک هفته گذشته

جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا پیش از ظهر امروز از کشف ۱۳۰ میلیاردریالی کالا و ارز قاچاق طی یک هفته گذشته خبر داد.

کشف کالای قاچاق

به گزارش خبرگزاری موج، سردار سهراب بهرامی اعلام کرد: با اقدامات تخصصی و تلاش های شبانه روزی مأموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، طی هفته گذشته انواع کالای قاچاق شامل طلا، ارز، کفش، عینک، سوخت، لوازم الکترونیکی، مواد غذایی ، شیرخشک و ... در کشور کشف شد.

وی افزود: کارشناسان ارزش کالاها و ارز مکشوفه را بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند؛ همچنین کالاهای مکشوفه به سازمان جمع آوری اموال تملیکی و سوخت قاچاق به شرکت ملی فرآورده های نفتی تحویل و ۱۱ نفر دستگیر و به همراه پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) یادآور شد: در حوزه قاچاق کالا و ارز کماکان برخورد قاطعانه با دانه درشت ها در دستور کار این پلیس قرار دارد.

سردار بهرامی از هموطنان خواست که در صورت مشاهده هرگونه قاچاق کالا و ارز مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه