سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

طرح اولیه سیم کارت اختصاصی دانش آموزی آماده شد

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: طرح اولیه سیم کارت دانش آموزی با احصای قابلیت‌های مورد نیاز سیم کارت اختصاصی دانش‌آموزان آماده شده و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.

بازگشایی مدارس

به گزارش خبرگزاری موج، محمود حبیبی با اشاره به راه اندازی سامانه ای جهت رصد و پایش مدارس حاضر در طرح هوشمندسازی مدارس اظهارکرد: تا کنون ۶۳هزار و ۳۳۶ مدرسه به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شده اند.

وی افزود: در ۳۹هزار و ۱۳۴ مدرسه تغییر سرویس انجام و ۱۷هزار و ۷۰۶  مودم جدید در مدارس کشور نصب شده است.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای توانمندسازی معلمان برای استفاده از شبکه شاد متون و ویدئوهای آموزشی لازم را آماده و در شبکه شاد بارگذاری کرده‌ایم، گفت: طرح اولیه سیم کارت دانش آموزی با احصای قابلیت های مورد نیاز سیم کارت اختصاصی دانش آموزان آماده شده و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.

حبیبی ادامه داد: اقداماتی نیز جهت تامین ابزار هوشمند مانند تبلت دانش آموزی در دست پیگیری است که از جمله آن ها می توان به راه اندازی سامانه نیاز سنجی و توزیع تبلت دانش آموزی اشاره کرد.

وی در پایان گفت: علاوه بر این فرم الکترونیک، اطلس آموزشی جهت شناسایی و رصد میزان دسترسی دانش آموزان به آموزش مجازی، ابزار ارتباطی هوشمند و غیره نیز طراحی و پیاده سازی شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه