سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ورود دو سامانه بارشی جدید به کشور تا پایان هفته جاری

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود دو سامانه بارشی جدید به کشور تا پایان هفته جاری خبر داد و گفت: تا آخر هفته افزایش نسبی دما در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور به وقوع می پیوندد.

سامانه بارشی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان با اشاره به اینکه امروز (۲۵ آذر) در بیشتر نقاط کشور جوی پایدار حاکم است، اظهار کرد: این شرایط سبب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت می‌شود همچنین پایداری جو تا بعد ازظهر امروز در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق ادامه دارد.

ضیاییان ادامه داد: از بعد ازظهر امروز(۲۵ آذر) با ورود سامانه بارشی از سمت شمال غرب و غرب در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه و ایلام بارش باران و برف و وزش باد دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه فردا (۲۶ آذر) این سامانه بارشی تقویت می‌شود و کل نیمه غربی کشور را فرا می‌گیرد، اظهارکرد: پیامد ورود این سامانه بارشی در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران و برف، در مناطق کوهستانی و سردسیر بارش برف و در مناطق جنوبی کشور بارش باران، گاهی رعد و برق همراه با وزش باد خواهد بود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی روز پنج‌شنبه (۲۷ آذر) فعالیت این سامانه در جنوب غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس جنوبی و مرکزی، بخش‌هایی از شمال بوشهر، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در استان‌های قزوین، البرز و تهران خواهد بود همچنین از شدت فعالیت سامانه در غرب و شمال غرب کاسته می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از اوایل روز جمعه (۲۸ آذر) با ورود سامانه بارشی دیگری از سمت شمال غرب و شمال کشور و ادغام آن با سامانه قبلی کل نیمه غربی کشور درگیر بارش خواهد شد، گفت: طی روز شنبه (۲۹ آذر) گستره بارش‌ها محدود به سواحل شمالی، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود همچنین از اواخر وقت روز یکشنبه (۳۰ آذر) این سامانه از شمال شرق کشور خارج خواهد شد.

ضیاییان افزود: از امروز (۲۵ آذر) تا آخر هفته افزایش نسبی دما در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور رخ می‌دهد و از فردا (۲۶ آذر) تا جمعه (۲۸ آذر) کاهش نسبی دما در شمال غرب و غرب پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی در این مناطق بین ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد است.

وی با بیان اینکه امروز شرق خلیج فارس و از اواخر وقت امروز تا اوایل روز جمعه (۲۸ آذر) شمال خلیج فارس و طی دو روز آینده شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: از ظهر جمعه تا اواخر وقت روز شنبه (۲۹ آذر) غرب و مرکز دریای خزر نیز مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۶ آذر) ابری و غبار آلود و به‌تدریج همراه با بارش باران با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی روز پنجشنبه (۲۷ آذر) نیز ابری همراه با بارش باران و با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه