سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مسعود مردانی:

مهمانی‌های شب یلدا، نگرانی اصلی این روزها است/ کرونا ریشه‌کن نخواهد شد

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه مهمانی‌های شب یلدا، نگرانی اصلی این روزها است بیان کرد: از زمان آغاز واکسیناسیون تا ریشه‌کن شدن یا کنترل کووید۱۹ بیش از یکسال زمان لازم است.

مسعود مردانی

به گزارش خبرگزاری موج، مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به بازگشایی‌های جدید صورت گرفته، گفت: اگر به همین منوال بازگشایی‌ها انجام شود، مجددا موارد جدید بیماری افزایش خواهند یافت. مردم باید بدانند این ویروس با هیچ‌کس شوخی ندارد.

احتمال افزایشی شدن دوباره روند بستری در بیمارستان‌ها

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره وضعیت ورودی بیمارستان‌ها، اظهار کرد: پس از اعمال محدودیت‌های دو هفته‌ای ورودی بیمارستان‌ها و روند بستری بیماران کاهش یافته است ولی مجددا احتمال افزایشی شدن این روند وجود دارد. برای اینکه از دو هفته محدودیت قبلی استفاده مطلوبی صورت گیرد باید در بازگشت به کار و فعالیت عادی با احتیاط رفتار کنیم.

مهمانی‌های شب یلدا، نگرانی اصلی این روزها

این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر اینکه برگزاری مراسم شب یلدا، نگرانی اصلی این روزهای متخصصان و کادر درمان است، تصریح کرد: ما از بدو شیوع کرونا بسیاری از عادات و سنت‌های خود را بر خلاف سال‌های قبل ترک کرده یا تغییر دادیم. نوروز ۹۹ به دید و بازدید نرفتیم، ۱۳ بدر هیچکس سبزه گره نزد، در ماه مبارک رمضان هیچکس ولیمه نداد و... به همین دلیل به نظر می‌رسد باید شب یلدا هم استثنایی برگزار شود. از مردم می‌خواهیم در خانه خودشان با همان جمع خانوادگی بمانند و بدون مهمانی و دورهمی از این شب استفاده کنند. وسایل ارتباط جمعی، اپلیکیشن‌های ارتباطی و... در این شب می‌توانند سبب دیدار ما با اقوام و دوستانمان شوند.

وی ضمن تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، هشدار داد: از زمان آغاز واکسیناسیون تا ریشه‌کن شدن یا کنترل کووید۱۹ بیش از یکسال زمان لازم است. به احتمال زیاد کرونا ریشه‌کن نخواهد شد اما، موارد جدید آن شدت فعلی بیماری را نخواهند داشت. نباید فراموش کنیم تا زمان دسترسی به واکسن رعایت نکات بهداشتی مهم‌ترین اصلی است که می‌توانیم دنبال کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه