سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

توزیع بیش از ۱۱ میلیون غذای گرم بین نیازمندان در پویش ایران همدل

معاون اداری و مالی کمیته اعلام کرد در مرحله دوم اجرای پویش ایران از توزیع بیش از ۱۱ میلیون غذای گرم بین نیازمندان خبر داد.

پویش ایران همدل

به گزارش خبرگزاری موج، مجید باجلان معاون اداری و مالی کمیته امداد امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اجرای پویش ایران همدل از نیمه شعبان سال جاری،اظهار داشت: در قالب این پویش حدود۱۸۰۰آشپزخانه در طرح اطعام مهدوی در سراسر کشور فعال شد و به مناطق مرزی و روستایی و نیازمندان خدمات ارائه شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۲ میلیون پرس غذای گرم و ۲میلیون و ۳۰۰هزار بسته ارزاق توزیع شد، گفت:در کل ۵۴۰ میلیارد تومان در مرحله اول این پویش توسط مردم بین نیازمندان توزیع شد.

معاون اداری و مالی کمیته امداد با اشاره به مرحله دوم اجرای پویش ایران همدل،خاطرنشان کرد:در این مرحله نیز ۲۴۰۰ آشپزخانه در طرح اطعام حسینی ایجاد شد و در ۲هزار مکان نیز ارزاق برای نیازمندان جمع آوری و از محرم تا صفر توزیع می شود.

باجلان از فعالیت ۶۰هزار نیروی جهادی در این آشپزخانه ها خبر داد و افزود:تاکنون ۱۱میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذا طبخ و بین نیازمندان توزیع شده ؛ضمن اینکه تاکنون یک میلیون و ۱۵۰ هزار بسته ارزاق نیز توزیع شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع در  این دو طرح ۳۵۰ میلیارد تومان کمک صورت گرفته است،بیان داشت:۷۵۰ هزار دانش آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند  که ۲۵۰ هزار نفر از آنها شناسایی و در اولویت اول ۵۰ هزار تبلت توضیع می شود.

معاون اداری و مالی کمیته امداد با بیان اینکه تبلت های توزیعی ایرانی است،متذکر شد:اینترنت این تبلت ها رایگان خواهد بود و امکان رصد آن توسط والدین وجود دارد.

باجلان از کمک ۱۰ میلیارد تومانی شرکت های استارت آپی در مرحله اول پویش ایران همدل خبر داد و تصریح کرد: این مبلغ برای تهیه تبلت مورد نیاز دانش آموزان و دانشجویان هزینه خواهد شد.

وی از تهیه ۱۴ هزار تبلت توسط بنیاد مستضعفان و ۱۰ هزار تبلت توسط ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد و افزود:شورعاطفه ها  از ۷لغایت ۱۱مهر در کل کشور با مشارکت خودروهای شرکت پست اجرا می شود و مردم می توانند لوازم التحریر و البسه اهدایی خود برای دانش آموزان و دانشجویان نیازمند به این خودروها تحویل دهند.

معاون اداری و مالی کمیته امداد از پیوستن خانواده سردار شهید قاسم سلیمانی به پویش ایران همدل خبر داد و گفت:به نیابت از این شهید عزیز ۶میلیون پرس غذا تا ز تاسوعاتا اربعین بین نیازمندان توزیع می شود.

باجلان اضافه کرد:مردم می توانند به نیابت از این شهید کمک های خود را به شماره کارت ۶۲۷۷۶۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ واریز کنند تا در قالب این ۶میلیون غذای گرم بین نیازمندان توزیع شود.

وی از پیوستن اپراتورهای همراه اول،ایرانسل و رایتل به پویش ایران همدل خبر داد و گفت:رئیس جمهور و تعدادی از بانکها به این پویش پیوستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه