سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

ممنوعیت اخذ اجباری وجه از والدین برای تهیه اقلام بهداشتی مدارس

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش از ممنوعیت اخذ اجباری وجه از والدین برای تهیه اقلام بهداشتی مدارس خبر داد.

زهرا مظفر

به گزارش خبرگزاری موج، زهرا مظفر مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در شبکه خبر در پاسخ به این پرسش که «چه دستورالعمل‌هایی برای رعایت مسائل بهداشتی به مدارس ابلاغ شده است؟»، اظهار کرد: دستورالعمل‌ رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت سخت‌گیرانه به مدارس کشور ابلاغ شده است و سه شاخص اصلی و مهمی که مدیران مدارس و دانش‌آموزان باید رعایت کنند این است که مدارس باید در صورتی که آمار دانش‌آموزان بالاست، گروه‌بندی کنند.

وی ادامه داد: رعایت فاصله فیزیکی بین دانش‌آموزان تا ۱.۵ متر، اجبار استفاده از ماسک برای دانش‌‌آموزان و معلمان، کوتاه شدن ساعت آموزش به ۳۵ دقیقه و ضدعفونی مجدد کلاس‌ها از دیگر مواردی است که باید رعایت شود.  

مظفر در پاسخ به این پرسش که «نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل بر عهده چه کسی است؟»، گفت: از تابستان یک دستورالعمل برای اولین بار ابلاغ شد که اولیای مدرسه به عنوان ناظر افتخاری ما در مدرسه هستند؛ درخواست ما این است که همه اولیا، معلمان و دانش‌آموزان به عنوان ناظر نقش نظارتی خود را ایفا کنند.

وی اضافه کرد: کلاس‌های آموزشی متعددی برای تمام مدیران مدارس از طریق مدیران مناطق و استان‌ها و همچنین ارتباطات مستقیمی که دبیر ستاد کرونای وزارت آموزش و پرورش و معاونین آموزشی در تمام سطوح با مدیران مدارس مبنی بر تأکید رعایت مسائل بهداشتی، گندزدایی کلیه اماکن داشتند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش از ممنوعیت اخذ اجباری وجه برای تهیه اقلام بهداشتی مدارس خبر داد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه