سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سعید نمکی بیان کرد؛

اگر سفر در اشاعه بیماری نقش نداشت ویروس کرونا چگونه از چین منتشر شد؟

سعید نمکی با بیان اینکه اگر سفر در اشاعه بیماری نقش مهمی دارد اعلام کرد خواهشمندیم مردم به سفر نروند.

سعید نمکی وزیر بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، سعید نمکی وزیر بهداشت در حاشیه مراسم افتتاح ۱۶۴ پروژه آموزشی، بهداشتی و درمانی در جمع خبرنگاران، گفت: امروز آغاز پویش ره سلامت را داشتیم. فکر می‌کنم امروز یکی از بزرگ‌ترین روزهای نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران است. زیرا در این روز پیامی را به مردم و جهان اعلام می‌کنیم که گرچه در اوج تحریم‌ها و گرفتاری‌های اقتصادی بودیم و در شرایطی که بسیاری در بیرون نشسته بودند تا فروپاشی نظام سلامت ما را با هجمه کووید-۱۹ مشاهده کنند، امروز می‌بینیم که با همت همکارانم، لطف پروردگار و همدلی و وفاق مردم، توانستیم در مدیریت بیماری در دنیا در جایگاه خوبی قرار بگیریم. در کنار آن از توسعه زیرساخت‌ها هم غافل نشویم.

وی افزود: امروز که در هفته دولت قرار داریم، ۱۶۴ پروژه را به نام ۱۶۴ شهید مدافع سلامت به صورت نمادین در استان‌های مختلف از طریق ویدیوکنفرانس افتتاح کردیم. همچنین ۱۴۰۰ پروژه را هم آماده کردیم که با اولویت نقاط محروم افتتاح شوند. امسال اولین سالی است که حدود ۱۱ هزار تخت را به تخت‌های بیمارستانی و ۲۰۰۰ تخت آی سی یو به ظرفیت تخت‌های کشور اضافه خواهیم کرد. این رکورد در سخت‌ترین سال اقتصادی دولت از یک سو و در سالی که همکارانم در مبارزه‌ای نفس‌گیر برای مدیریت کرونا بودند، رکوردی تاریخی و چشمگیر است.

نمکی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بیماری، گفت: از مردم تقاضا می‌کنم که فراموش نکنند که در اوج جدید بیماری همکاران من روز و شب‌های بسیار سختی را گذراندند و خانواده‌هایی در میان هموطنان‌مان داغ‌دار شدند. خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی توانستیم پیک دوم را به گونه‌ای مهار کنیم و مرگ و میرها و ابتلا را به حداقل برسانیم.

وی افزود: خواهشم این است که مردم به همکاران در کاهش این بار سنگین کمک کنند. در زمانی که در اردیبهشت ماه پیک اول را مهار کردیم، بارها گفتم مراقب باشیم و به دلیل این کاهش ابتلا مغرور نشوید. این ویروس پیچیده،  خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی است. کرونا می‌تواند در دقیقه ۹۰ از گوشه‌های زمین به ما گل بزند و زد. آنچه که به ما گل زد، حاصل بی توجهی و عادی انگاری بیماری بود.

نمکی تاکید کرد: در این ایام هم همکارانم برای مهار بیماری تلاش فراوانی کردند و روز و شب‌های سخت و عرق‌ریزی را گذراندند. در این دوره شهدای عزیزی را نثار کردیم و تعداد قابل توجهی از هموطنان بیمار و بستری شدند و تعداد قابل توجهی از همکارانم به دلیل ابتلا از دور خدمت خارج شدند و دیگران مجبور شدند دو تا سه شیفت جایشان را پر کنند تا بیماران بدون پزشک و پرستار نمانند. خواهشم از مردم این است که عادی انگاری نکنند. با تمام شدن کنکور فرزندان‌شان دوباره بار و بندیل نبندند و به این جاده و آن جاده بروند. ما بیشترین گرفتاری را هنوز در استان مازندران داریم. هنوز هم خیر استان مازندران را شاهدیم. بیشترین عارضه را در استان مازندران به دلیل سفرها داریم. اگر سفر در اشاعه بیماری نقش نداشت، ویروس ووهان چین چگونه منتشر شد؟. خواهشم این است که سفرها را واقعا انجام ندهند.

وزیر بهداشت گفت: در عین حال بنده به عنوان شیعه عاشق امام حسین (ع) می‌گویم که در ماه عزیز محرم، دل‌مان می‌خواهد که شیعیان امام حسین (ع) هم عزت این ماه را حفظ کنند اما با تکیه بر پروتکل‌های بهداشتی. از وعاظ و مداحانی که با شیوه‌های نو و با مکانیزم‌هایی که کمترین عارضه را برای مردم دارد، به صورت نمادین کار را شروع کردند که محرمی با شکوه و بی خطر برای شیعیان امام حسین (ع)   بسازند، قدردانی می کنم. خواهشم از هموطنان و عشاق امام حسین (ع) این است که به گونه ای عمل کنید که هم محرمی با شکوه ایجاد کنید و هم یک عزادار امام حسین (ع) از هیچ مجلسی تب‌دار بیرون نرود، تا اگر خدایی نکرده آنطور که پیش بینی کردیم در پاییز کرونا و آنفلوآنزا همزمان شود، نفسی برای همکارانم برای خدمت به مردم بماند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه