سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

پرداخت حقوق معوق پرسنل شرکت نیشکر هفت تپه

رئیس دادگستری شهرستان شوش از پرداخت حقوق معوق اردیبهشت و خرداد ماه پرسنل شرکت نیشکر هفت تپه خبر داد.

مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

به گزارش خبرگزاری موج، جعفری چگنی رئیس دادگستری شهرستان شوش گفت: با پیگیری دستگاه قضایی و از محل منابع توقیفی شرکت نیشکر هفت تپه حقوق‌های معوقه ماه‌های اردیبهشت و خرداد پرسنل شرکت هفت تپه پرداخت شد این در حالی است که غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا ، سه‌شنبه هفته گذشته در جریان نشست خبری خود در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت پرونده هفت‌تپه، گفت: در این زمینه نکته اول تداوم فعالیت شرکت نیشکر هفت تپه است و معتقدیم که فعالیت شرکت تحت هیچ شرایطی نبایستی تعطیل شود. برای این موضوع هم پیگیری‌های جدی کرده‌ایم. موضوع دوم رسیدگی به اتهامات مدیران این شرکت است که قوه قضاییه با جدیت پرونده اتهامی این افراد را رسیدگی می‌کند و اخیرا هم به لحاظ تکمیل کار، بخشی از پرونده به کارشناس ارجاع شده و برابر ضوابط و مقررات قانونی به اتهامات متهمان این پرونده رسیدگی و حکم مقتضی را صادر می‌کنیم.

اسماعیلی در ادامه افزود: بخش دیگر این موضوع اعتراضات کارگران و بخش‌های دیگر به خصوصی شدن آنجاست و این موضوع هم در دولت در حال پیگیری است و ما تقاضا کرده ایم که سریع‌تر بررسی و نسبت به موضوع نحوه واگذاری شرکت هفت تپه به بخش خصوصی تعیین تکلیف کنند.

وی یادآور شد: با دستور رییس قوه قضاییه بعد از آنکه حدودا دو هفته پیش جلسه‌ای با مقامات ذیربط از استان و تهران در محضر ریاست قوه قضاییه تشکیل شد، ریاست قوه قضاییه به دادستان کل کشور ماموریت ویژه دادند که موضوع مربوط به هفت تپه را به صورت تخصصی بررسی و تحقیق و پیگیری کنند. دراین دو هفته دادستان کل کشور جلسات متعددی برگزار کرده و اقدامات شایسته‌ای انجام شده است و هم در حوزه رسیدگی به پرونده با قضات و هم با مقامات استانی و دولت و بخش‌های اطلاعاتی و امنیتی به صورت استانی و ملی جلساتی برگزار کردند.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: این موضوع جزو دستورات همیشگی ماست؛ تا زمانی که وضعیت هفت تپه از این شرایط با حفظ فعالیت کارخانه و تداوم حیات این مجموعه و رسیدگی به پرونده اتهامی این متهمان، خارج شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه