سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

ابتلای ۵۰۰ مادر باردار به کرونا در کشور

مشاور وزیر بهداشت از ابتلای ۵۰۰ مادر باردار به ویروس کرونا در کشور خبر داد.

زایمان

به گزارش خبرگزاری موج، شهلا خسروی مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی در نشست خبری اینترنتی با بیان اینکه امروز به عنوان روز جهانی ماما توسط سازمان جهانی بهداشت تعیین شده است این روز را به ماماهای کشور تبریک گفت.

خسروی ادامه داد: در ابتدای اپیدمی کرونا ماماها مراقبت بیماران کرونایی را به صورت داوطلبانه انجام دادند و بدون اجبار از این بیماران مراقبت کردند و بیمارستان‌هایی که برای امر زایمان مشخص شده بودند بار کاری بیشتری به آنها تحمیل شد، بزرگترین نقش ماما در این بحران تریاژ مادران باردار بود و مادران مشکوک جداسازی می‌شدند و به بیمارستان‌های دیگر ارجاع داده می‌شدند.

وی افزود: ماماها در این زمینه با افراد مبتلا به کرونا سروکار داشتند و در اوایل کار با مشکلاتی مواجه بودند که به مرور زمان این مشکل برطرف شد، نیروهای طرحی ماما که می‌توانستند ترخیص طرح بگیرند باقی ماندند تا به این بیماران کمک کنند که از آنها تقدیر می‌کنم.

به گفته مشاور وزیر بهداشت ، فرسودگی شغلی ماماها در حالت طبیعی بالا است به دلیل اینکه باید نگرانی و استرس مادر را کنترل کنند و مراقب سلامت مادر باشد در وضعیت بحران کرونا باید این افراد باید استرس خود را مدیریت می‌کردند و از استرس مادران نیز بکاهند. ماما باید طوری با بیمار برخورد می‌کرد که مادر علائم خود را بگوید.

وی تصریح کرد: تاکنون ۵۰۰ مادر بستری کرونایی داشتیم و ۲۰۰ مادر سرپایی مبتلا داشتیم که بهبود یافتند.

خسروی گفت: مادران ارتباط مستقیم پوستی با نوزاد و مادر دارند که این اقدامات آنها قابل تقدیر است. تولد در اتاق زایمان است و زیباترین اتفاق دنیا در این اتاق رخ می‌دهد، بخشی از ماماها در بخش بهداشت فعال هستند و تعداد زیادی از آنها در فرایند غربالگری مشارکت دارند، حدود ۱۲ هزار ماما در بخش بهداشت و سلامت در حال ارائه خدمت هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه