سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان/ تعداد قربانیان از مرز ۱۵۰ هزار عبور کرد

شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به ۲ میلیون و ۲۲۳ هزار نفر رسید و شمار قربانیان از مرز ۱۵۰ هزار نفر گذشت.

کرونا در جهان

به گزارش خبرگزاری موج، طبق آمار رسمی اعلام شده در اقصی نقاط جهان، تعداد قربانیان ویروس کرونا از مرز ۱۵۰ هزار نفر عبور کرده است.

بر اساس آمارهای رسمی که پایگاه آماری Worldometers از ابتدای شیوع ویروس کرونا در جهان به‌طور مستمر و با استناد به گزارش‌های آماری نهادهای دولتی در کشورهای مختلف جهان اقدام به روزآمدسازی و انتشار آنها کرده است، آمریکا با ۳۶ هزار مورد مورد مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به کرونا،‌ با اختلاف بسیار فاحشی نسبت به کشور دوم (ایتالیا با ۲۲۷۴۵ مورد مرگ‌ومیر) رتبه اول جهان را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

طی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۶۹۰۰ نفر به آمار قربانیان کرونا در جهان افزوده شده است که این رقم از کاهش نسبی آمار روزانه مرگ‌ومیر بر اثر کرونا در جهان نسبت به روزهای گذشته حکایت دارد.

میان قاره‌های جهان، اروپا بیشترین آمار مرگ‌ومیر را بر اثر ابتلا به کرونا داشته است. تاکنون بالغ بر ۹۵ هزار شهروند اروپایی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند، به‌عبارت دیگر بیش از ۶۰ درصد از قربانیان کرونا در جهان ساکن کشورهای اروپایی هستند.

پایگاه آماری Worldometers شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را نیز بیش از ۲.۲ میلیون نفر اعلام کرده است. آمریکا با ثبت بیش از ۶۹۰ هزار مورد ابتلا به کرونا، از این لحاظ در جهان رکورددار است.

تاکنون حدود ۵۷۰ هزار نفر از مبتلایان به کرونا در سراسر جهان سلامتی خود را بازیافته‌اند و اقدامات درمانی برای بهبود بیش از ۱.۵ میلیون نفر از مبتلایان همچنان در جریان است.

بیماری ناشی از ویروس کرونا یعنی بیماری «کووید‌ــ‌۱۹» که سازمان بهداشت جهانی (WHO) آن را بیماری همه‌گیر جهانی اعلام کرده است،‌ تاکنون در بیش از ۲۰۰ کشور و قلمرو از قاره‌های مختلف جهان شیوع یافته است.

آمار جهانی کرونا 30 فروردین 99

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه