معافیت های موقت تا پایان فروردین تمدید شد

سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: مشمولانی که از معافیت موقت پزشکی و کفالت برخوردار هستند و تاریخ معافیت موقت آنان به پایان رسیده، تا پایان فروردین سال ۹۹ توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا تمدید و مشمولان وارد غیبت نمی شوند.

مشمولان سربازی

به گزارش خبرگزاری موج،  سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: معاونت های وظیفه عمومی سراسر کشور روزانه پاسخگوی تعداد زیادی از درخواست های مشمولان و خانواده های آنان در حوزه معافیت های کفالت و پزشکی هستند بنابراین با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت این موضوع، در راستای پیشگیری از انتشار بیماری و حفظ سلامتی و رعایت مسائل بهداشتی مشمولان و رفاه حال افراد جامعه و به خصوص مراجعه کنندگانی که دارای بیماری زمینه ای هستند جلسات شوراهای پزشکی و هیئت های رسیدگی تا پایان ۱۵ فروردین سال ۹۹ برگزار نمی شود.

تاریخ جدید کمیسیون های معافیت پزشکی و کفالت از طریق پیامک به اطلاع کلیه متقاضیان می رسد، تا در تاریخ اعلامی در کمیسیون های مربوطه شرکت کنند.

در این اطلاعیه آمده است: مشمولانی که از معافیت موقت پزشکی و کفالت برخوردار هستند و تاریخ معافیت موقت آنان به پایان رسیده، تا پایان فروردین سال ۹۹ توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا تمدید و مشمولان وارد غیبت نمی شوند.

گفتنی است، سازمان وظیفه عمومی ناجا از مشمولان و خانواده های آنان خواست که به حوزه های وظیفه عمومی در سراسر کشور مراجعه حضوری نداشته باشند و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان در پیام رسان سروش به نشانی  sarbazvazifeh@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه