سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سردار مهری خبر داد؛

کشف ۲ کیلو گرم مواد مخدر در فرودگاه امام خمینی (ره)

فرمانده پلیس فرودگاه های کشور گفت: کارکنان پلیس مستقر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) موفق به کشف مقدار قابل توجهی مواد مخدر از نوع تریاک شدند.

سردار حسن مهری فرمانده پلیس فرودگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار حسن مهری ، فرمانده پلیس فرودگاه های کشور گفت: کارکنان پلیس مستقر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) با استفاده از تجهیزات کمک بازرسی به یک محموله صنعتی با احتمال جاسازی مواد مخدر مشکوک و موفق به کشف مقدار قابل توجهی مواد مخدر از نوع تریاک شدند.

وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی، این قطعات صنعتی که به صورت محموله پستی بسته بندی شده بود، بازگشایی و مقدار دو کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک از داخل آن کشف شد.

فرمانده پلیس فرودگاه های کشور با بیان اینکه با انجام کار اطلاعاتی دو نفر از اعضاء اصلی این باند در تهران شناسایی شدند، بیان کرد: در محل دستگیری این افراد دو قطعه صنعتی دیگر که مقدار پنج کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک که به روش مشابه در آن جاسازی شده بود، کشف شد.

وی تصریح کرد: در بازجویی های انجام شده مشخص شد این باند در شهرستان ارومیه اقدام به جاسازی مواد مخدر می کردند که پس از اخذ مجوز قضائی در بازرسی از محل فعالیت آنان یک قبضه سلاح کمری به همراه ۳۱ عدد فشنگ جنگی و تجهیزات و ادوات جاسازی کشف گردید.

سردار مهری در خاتمه با اشاره به اینکه متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده قضائی به مراجع ذیصلاح تحویل شدند، گفت: با تلاش شبانه روزی کارکنان پلیس فرودگاه ها، با هرگونه تحرکی در خصوص قاچاق مواد مخدر و کالا از طریق صنعت هوایی به شدت برخورد  می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه