سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

اسفنانی:

حکم‌های مربوط به قاچاق کالا بسیار جدی و سنگین است

مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران با بیان اینکه حکم‌های مربوط به قاچاق کالا بسیار جدی و سنگین است، گفت: بسته به ارزش کالا گاهی ممکن است هم خود کالا ضبط شود و هم معادل ارزش آن از متخلف جریمه دریافت شود.

محمدعلی اسفنانی

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، محمدعلی اسفنانی ، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران در گفت‌وگو با برنامه "صبح و گفت‌وگو" در خصوص قاچاق تجهیزات رایانه‌ای و الکترونیکی در تهران گفت: بخشی از پرونده‌هایی که ما رسیدگی می‌کنیم بحث قاچاق است.

وی افزود: قاچاق در موارد مختلفی از جمله تجهیزات رایانه‌ای و حتی مربوط به تلفن همراه صورت می‌گیرد و برای هر موردی که برخورد کنیم حکم هم صادر می‌کنیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران با بیان اینکه حکم‌های مربوط به قاچاق کالا بسیار جدی و سنگین است، بیان کرد: بسته به ارزش کالا گاهی ممکن است هم خود کالا ضبط شود و هم معادل ارزش آن از متخلف جریمه دریافت شود.

اسفنانی خاطرنشان کرد: قاچاق در زمانی است که برای قاچاقچی منفعت داشته باشد، اما با افزایش قیمت ارز شاهد کاهش قاچاق کالاها از جمله تجهیزات مربوط به رایانه هم هستیم، البته ما همچنان شاهد قاچاق هستیم، شاید به حدت و شدت سابق نباشد، اما هفته گذشته دو کامیون تجهیزات مربوط به تلفن همراه را که به صورت قاچاق وارد شده بود شناسایی کردیم.

وی در خصوص کشف و ضبط تجهیزات رایانه‌ای قاچاق توضیح داد: متاسفانه گاهی بخشی از کالاهای قاچاق از جمله تجهیزات رایانه‌ای از مبادی رسمی با جعل برخی اسناد و مدارک وارد کشور می‌شوند اما عمدتا از مرزهای دریایی و بخشی هم به صورت هوایی وارد کشور می‌شود و کشفیات ما هم بیشتر مربوط به تهران و اطراف تهران و فرودگاه بین المللی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه