سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

ممنوعیت چاپ و ارسال اقلام تبلیغاتی برای نوروز در صندوق بازنشستگی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در بخشنامه‌ای تا کید کرد: تهیه هرگونه اقلام تبلیغاتی مرتبط با ایام عید نوروز، اعم از چاپ و ارسال سررسید و تقویم‌های مناسبتی و کارت تبریک یا خرید و اهدای هدیه به اشخاص و سازمان‌ها و نهاد‌ها در تمامی واحد‌های آن هلدینگ و شرکت‌های تابعه ممنوع است.

اکبر افتخاری ، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور

به گزارش خبرگزاری موج،  اکبر افتخاری ، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در بخشنامه‌ای ممنوعیت چاپ و ارسال هرگونه اقلام تبلیغاتی برای ایام نوروز را اعلام کرد و تاکید کرد: در چارچوب اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و با هدف کاهش هزینه‌های غیرضروری در هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری که جزو سرمایه‌های اقتصادی بازنشستگان عزیز بوده و حق الناس تلقی می‌شود، مطابق بخشنامه‌ها و قوانین موجود، تهیه هرگونه اقلام تبلیغاتی مرتبط با ایام عید نوروز، اعم از چاپ و ارسال سررسید و تقویم‌های مناسبتی و کارت تبریک یا خرید و اهدای هدیه به اشخاص و سازمان‌ها و نهاد‌ها در تمامی واحد‌های آن هلدینگ و شرکت‌های تابعه ممنوع است.

افتخاری در ادامه آورده است: نظر به اهمیت عمل به مسئولیت اجتماعی توسط بنگاه‌های اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به تبع آن صندوق بازنشستگی کشوری و بنا به تاکید مقام عالی وزارت مبنی بر کمک به مردم عزیز آسیب دیده در حوادثی، چون سیل و زلزله، مقرر است اعتبارات و هزینه‌های صرفه جویی شده، به منظور انجام و تکمیل پروژه‌های عمرانی برای کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اختصاص یابد.

در این بخشنامه همچنین تاکید شده است: بودجه تخصیص یافته در این زمینه با هماهنگی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق به گونه‌ای برنامه ریزی شود که در اقدام مشترک برای یک پروژه خاص (ساخت مدرسه، خانه بهداشت و...) ساماندهی شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه