سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

پیش بینی وضعیت آب و هوای کشور در چند روز آینده

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی روز جمعه (۱۸ بهمن‌ماه) به‌تدریج با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش باران و برف در شمال غرب و دامنه‌های زاگرس در استان‌های کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و ایلام آغاز می‌شود.

بارش باران پاییزی در تهران

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درخصوص وضعیت آب و هوای کشور در چند روز آینده گفت: امروز (۱۶ بهمن‌ماه) در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف است و روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و در شمال شرق بارش پراکنده و وزش باد و در دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران و سمنان وزش باد رخ می‌دهد. طی روز پنج‌شنبه و اوایل روز جمعه (۱۷ و ۱۸ بهمن) در اردبیل و غرب سواحل دریای خزر وزش باد شدید و افزایش ۵ تا ۷ درجه‌ای دما خواهیم داشت.

مدیرکل پیش‌بینی‌ و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از بعد از ظهر فردا (۱۳ بهمن‌ماه) در نوار غربی کشور ابرناکی، وزش باد و بارش پراکنده رخ می‌دهد، تصریح کرد: طی روز جمعه (۱۸ بهمن‌ماه) به‌تدریج با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش باران و برف در شمال غرب و دامنه‌های زاگرس در استان‌های کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و ایلام آغاز می‌شود.

به گفته ضیاییان طی روز شنبه (۱۹ بهمن‌ماه) سامانه بارشی علاوه بر نوار غربی کشور در شمال بوشهر، فارس و غرب اصفهان نیز فعال خواهد بود و در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران و شمال شرق بارش و وزش باد شدید رخ می‌دهد. همچنین بعد از ظهر شنبه (۱۹ بهمن‌ماه) نیز در سواحل دریای خزر بارش شروع خواهد شد.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان این‌که طی روز شنبه (۱۹ بهمن ماه) در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، شمال کرمانشاه، جنوب لرستان و چهارمحال و بختیاری بارش از شدت بیشتری برخوردار می‌شود، اظهار کرد: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۰ و ۲۱ بهمن‌ماه) در دامنه‌های زاگرس مرکزی و سواحل شمالی کشور بارش و کاهش نسبی دما حدود ۷ تا ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود و در نوار شرقی کشور بارش و وزش باد رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: طی روز سه‌شنبه (۲۲ بهمن‌ماه) این سامانه در سواحل شمالی و نوار شرقی کشور فعال خواهد بود و سبب بارش، وزش باد و کاهش دما در این مناطق و به‌تدریج از کشور خارج می‌شود.

ضیاییان در پایان درباره‌ وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۷ بهمن‌ماه) صاف همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۱۸ بهمن‌ماه) نیز کمی ابری در بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ درجه سانتیگراد و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه