سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

محسن هاشمی:

هنوز ۵ خط مترو مجوز ندارد / قرار است ۱۵۰۰ اتوبوس به تهران برسد

رییس شورای شهر تهران گفت: صحبت امروز ما بحث مصوبات است زیرا طرح جامع ریلی تهران تنها هفت خط تایید شده دارد و هنوز پنج خط مترو مجوز ندارد.

یکصد و شصت و دومین جلسه شورای شهر تهران / محسن هاشمی

به گزارش خبرگزاری موج،  محسن هاشمی ، رییس شورای شهر تهران در حاشیه مراسم افتتاح پروژه های کوچک مقیاس در منطقه ۲ شهرداری تهران و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در شهر تهران دو نوع پروژه داریم برخی بزرگ مقیاس و برخی منطقه ای است که امروز در منطقه دو پروژه های کوچک مقیاس افتتاح شد.

وی افزود: البته نباید از پروژه های فرامنطقه ای غافل شویم زیرا این پروژه ها در منطقه هم تأثیر گذار است و حداقل می توانیم طراحی آنها را آغاز کرده و مردم را امیدوار کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: منطقه سعادت آباد خط هفت مترو را دارد که هنوز دو ایستگاه آن افتتاح نشده است که باید تلاش کنیم این اتفاق بیافتد.

محسن هاشمی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید مقدمات تصویب احداث خط ده مترو را هم در شورای عالی ترافیک پیگیری کرده و آن را به نتیجه برسانند.

وی ادامه داد: صحبت امروز ما بحث مصوبات است زیرا طرح جامع ریلی تهران تنها هفت خط تایید شده دارد و هنوز پنج خط مترو مجوز ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: این در حالی است که چهار خط ال ار تی هم هنوز مصوبه نگرفته است.

محسن هاشمی گفت خطوط مترو به گونه ای طراحی شده است که تنها با یک تغییر در مسیر مردم بتوانند به مقصد خود برسند و باید زودتر این خطوط مصوبه لازم را برای اجرا بگیرند.

وی تصریح کرد: خطوط اتوبوس رانی که مکمل این خطوط مترو است هم باید طراحی شده و به اجرا برسد و تغییری در حمل و نقل عمومی را رقم بزند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: محله فرحزاد دو مشکل دارد اولین آن بحث تصرفات است که باعث شده مردم هنوز اسناد لازم را اخذ نکنند و نکته دوم بحث طرح تفصیلی منطقه فرحزاد است که هنوز به نتیجه قابل قبولی نرسیده است.

وی ادامه داد باید باغات محله فرحزاد حفظ شود و در عین حال مشکلات ساخت و سازهای مردم هم برطرف شود و این موضوع را به شهردار منطقه هم گفتیم.

محسن هاشمی در پاسخ به این سوال که آقای رییس دفتر رییس جمهور گفته اند که شهرداری تهران اجازه دارد برود و اتوبوس از خارج از کشور خریداری کند چه اقدامی قرار است انجام دهید گفت: صرف گفته های آقای رییس دفتر رییس جمهور کار پیش نمی رود. ایشان می‌گویند حاضریم اجازه هوایی بدهیم اما لازم است نامه نگاری با شوراهای مربوطه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: چیزی که امروز دست ماست کافی است زیرا بعد از مصوبه آقای جهانگیری قرار است ۱۵۰۰ اتوبوس به تهران برسد که توپ آن در زمین شهرداری تهران است.

وی افزود: البته شهرداری باید این موضوع را پیگیری کند و حتی حناچی هم گفته است که به زودی پیگیری می کند که اتوبوس ها خریداری شده و به تهران برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه