سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نوبخت:

پله برقی ورودی جنوبی ایستگاه شادمان نصب شد

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: پله‌برقی ورودی جنوبی ایستگاه شادمان، نصب و فعالیت‌های اجرایی انجام شده است و مورد استفاده مسافران قرار گرفت.

افتتاح ایستگاه مترو امام حسین (ع) در خط ۶ مترو تهران

به گزارش خبرگزاری موج،  فرنوش نوبخت ، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تاکید بر اینکه پله‌برقی ورودی جنوبی ایستگاه شادمان، نصب و فعالیت‌های اجرایی انجام شده است و مورد استفاده مسافران قرار گرفت، گفت: با پیگیری انجام شده قرار است تمامی ایستگاه های جدید که به بهره برداری می رسند مجهز به پله برقی باشند.

فرنوش نوبخت با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۵ ایستگاه مترو در پایتخت وجود دارد که در تسهیل ترافیک شهر تهران بسیار تاثیرگذار است، گفت: طبق آمار در حال حاضر تعداد ۸۵۹ دستگاه پله برقی در خطوط هفتگانه مترو نصب شده است.

نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: متروی تهران یک مجموعه بزرگی است که ماهانه ۳۵ تا ۴۰ میلیون نفر با آن در خطوط هفتگانه سفر می کنند و تعمیر و نگهداری  تجهیزات و تاسیسات آن کار بسیار سختی است اما ما در شرکت بهره برداری متروی تهران تمامی تلاش خود را می کنیم تا کمترین خرابی ها را داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: شرکت بهره برداری متروی تهران تلاش دارد تا از تولیدکنندگان داخلی، قطعات مورد نیاز خود را خریداری کند. ما در سال گذشته حدود ۶ کیلومتر مصرف هندریل پله ‌برقی داشته‌ایم که تولیدکنندگان در تامین این قطعه توانستند ما را یاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه