سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

سردار اشتری:

سهمیه بندی بنزین بر روی پلیس هم تاثیر داشته است

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به پرسشی درباره‌ی سهمیه بندی بنزین در خودروها گفت: همان تاثیری که در جامعه گذاشته است، سهمیه بندی بنزین بر روی پلیس و خودروهای پلیس نیز داشته است.

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار حسین اشتری ، فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه رزمایش طرح ترافیک زمستانی ۹۸ که صبح امروز چهارشنبه در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد اظهار کرد: امسال در طرح زمستانی تمرکز ویژه‌ای بر روی محل‌هایی که قبلا حوادث رانندگی در آن رخ داده بود داشتیم. امیدواریم با هماهنگی و همراهی تمام دستگاه‌ها بتوانیم این آمار را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه هماهنگی خوبی نیز میان دستگاه‌های مختلف نظیر اورژانس، هلال احمر و راه داری و ... با پلیس وجود دارد؛ در مورد این که آیا دستگاه‌هایی کم کاری می‌کردند گفت: در برخی ازاستانها اگر مواردی از کوتاهی و عدم همکاری وجود داشته باشد ما این موارد را اعلام کرده‌ایم.

اشتری در پاسخ به پرسشی درباره‌ی وضعیت بودجه نیروی انتظامی در لایحه بودجه ۹۹ نیز اظهار کرد: نیاز واقعی ما در این بودجه هنوز تصویب نشده است و ما در حال رایزنی با دولت و مجلس و دیگر مسئولان مربوطه هستیم که بتوانیم اقداماتمان را در این زمینه انجام دهیم، البته مردم نگران نباشند و ما تحت هر شرایطی خدماتمان را ارائه خواهیم داد.

وی در مورد خودروهای جدید پلیس نیز گفت: مجموعه نیروی انتظامی باید از بهترین خودروها در اجرای ماموریت استفاده کند. در دنیا هم به همین شکل است و پلیس کشورها بهترین خودروها را در اختیار دارد. در این میان خودروهای داخلی در اولویت ما هستند و خودروهای خارجی نیز با مجوز نیروهای مسلح و از سوی وزارت دفاع برای ما تامین شده‌اند.

فرمانده ناجا افزود:‌ ما به دنبال نوسازی و بروز کردن ناوگان خودرویی، تجهیزاتی و دست افزاری خود هستیم.

وی در مورد تعداد دوربین‌های ثبت تخلفات در جاده‌ها ادامه داد: در این زمینه توافقاتی میان پلیس و وزارت راه امضاء شده و امیدواریم که با کمک دولت تا پایان امسال این دوربین‌ها در جاده‌ها نصب شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره‌ی سهمیه بندی بنزین در خودروها نیز گفت: همان تاثیری که در جامعه گذاشته است، سهمیه بندی بنزین بر روی پلیس و خودروهای پلیس نیز داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه