سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

معصومه ابتکار:

شاخص های عدالت جنسیتی به تصویب رسید

معاون رییس جمهور در امور زنان خانواده گفت: شاخص های عدالت جنسیتی در هشت محور و صد و نود و شش شاخص با همکاری دستگاه های اجرایی نهایی و به تصویب رسید.

نشست کارشناسان امور زنان آموزش و پرورش/ معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده

به گزارش خبرگزاری موج، معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان خانواده درباره شاخص های تحقق عدالت جنسیتی اظهار کرد: در اولین جلسه ستاد ملی زن و خانواده که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، شاخص های عدالت جنسیتی در هشت محور و صد و نود و شش شاخص با همکاری دستگاه های اجرایی نهایی و به تصویب رسید و برای اجرا به کلیه دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: این شاخص ها دستور العمل اجرایی تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی در حوزه زنان و خانواده را مشخص می کند، در همین راستا سندهای ارتقا وضعیت زنان و خانواده بر اساس موافقت نامه ای که در ۳۱ استان تنظیم و به امضای استانداران رسید، مقرر شد در هر استان نقشه راه رسیدن به شاخص های عدالت جنسیتی را بر اساس شرایط خاص آن استان و شهرستان ترسیم کند.

وی با بیان اینکه تا امروز چهارده سند در استان های مختلف تدوین و به تصویب رسیده است، خاطر نشان کرد: جدید ترین سند نیز در استان مازندران به تصویب رسید، این اسناد در شورای برنامه ریزی استان های مختلف به عنوان برنامه آن استان به تصویب رسیده و تمامی دستگاه های اجرایی موظف به حرکت در راستای تحقق اهداف آن هستند.

معاون امور زنان و خانواده در خصوص ارزیابی نحوه اجرای شاخص های عدالت جنسیتی در استان های مختلف بیان کرد: برای بررسی و ارزیابی شاخص های عدالت جنسیتی نشست های مختلفی را با مرکز آمار ایران برگزار کردیم، مرکز آمار ایران ماموریت تدوین شناسنامه برای اجرای صحیح این شاخص ها را بر عهده گرفت، تک تک این شاخص ها با شناسنامه قابل محاسبه خواهند بود، امیدواریم با انجام محاسبه شاخص ها بتوانیم حرکت دستگاه‌ها از وضعیت کنونی به وضعیت مطلوب را بررسی و ارزیابی کنیم.

ابتکار در پایان تصریح کرد: تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در استان های مختلف کشور نقطه عطف اجرای لایحه عدالت جنسیتی است، سند ارتقای وضعیت زنان در هر استانی تدوین و به بحث و رای گیری گذاشته می‌شود و در نهایت به تصویب می رسد، پس از این که سند به تصویب رسید به عنوان دستورالعمل خاص آن استان مورد استفاده نهادهای اجرایی قرار می گیرد، دستور کار و برنامه اجرایی هر استان به شکل متفاوتی تنظیم شده اما هدف نهایی تحقق کامل عدالت جنسیتی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه