سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پیش بینی بارش برف و باران در کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا در بخش‌های شمالی کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد و در ارتفاعات و نقاط سردسیر شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش برف دور از انتظار نیست.

بارش باران بهاری در تهران

به گزارش خبرگزاری موج،  صادق ضیائیان ،  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از امروز (۲۸ مهر) تا چهارشنبه (۱ آبان) در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در غرب و شمال غرب کشور رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد، گفت: طی این مدت در دامنه جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران در ساعات بعد ازظهر بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۲ و ۳ آبان) علاوه بر این مناطق در جنوب غرب کشور و برخی مناطق مرکزی رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود همچنین در این مدت به علت افزایش وزش باد در شمال عربستان و جنوب عراق وقوع گرد و خاک در استان‌های خوزستان و ایلام دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه از امروز تا آخر هفته در سواحل شمالی کشور بارش متناوب باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، گفت: دمای هوا در بخش‌های شمالی کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد و در ارتفاعات و نقاط سردسیر شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش برف دور از انتظار نیست.

به گفته ضیائیان امروز و فردا (۲۸ و ۲۹ مهر) طی ساعات بعد ازظهر در مناطقی از کرمان و ارتفاعات شمال هرمزگان رشد ابر و بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۹ مهر) نیمه ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی بارش پراکنده و حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی روز سه شنبه (۳۰ مهر) نیمه ابری به تدریج افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه