سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

آخرین وضعیت ترافیکی مرزهای چهارگانه غرب کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: ترافیک در محور قصرشیرین به مرز خسروی در مقاطعی نیمه‌سنگین و در مقاطعی پرحجم است.

وضعیت ترافیکی مرزها

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ نادر رحمانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا درباره آخرین وضعیت ترافیکی محورهای منتهی به مرزهای چهارگانه در جنوب غرب کشور گفت: در حال حاضر ترافیک در محور ایلام به مهران، محدوده تونل راه کربلا و سه راهی کنجاچم، پرحجم و در برخی مقاطع نیمه سنگین است. 

وی افزود:‌در سه راهی ماربره، مهدی‌آباد و روستای گلان نیز ترافیک پرحجم است؛ همچنین ترافیک در محورهای سرابله به ایلام محدوده تونل آزادی، حمیل به سرابله گردنه قیر، کرمانشاه به اسلام‌آباد محدوده راهدارخانه، ماهی‌دشت،‌اسلام‌آباد، کرمانشاه- حمیل محدوده پل سیمره، خرمشهر- شلمچه محدوده شلمچه، سوسنگرد- حمیدیه، سوسنگرد- بستان و بستان به چزابه پرحجم گزارش شده است. 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: ترافیک در محور قصرشیرین به مرز خسروی در مقاطعی نیمه‌سنگین و در مقاطعی پرحجم است.

سرهنگ رحمانی به آمادگی پلیس راهور برای مدیریت ترافیک و تسهیل در تردد زوار اربعین حسینی اشاره  اعلام کرد:‌نیروهای کمکی به استان‌های خوزستان، کرمانشاه و ایلام اعزام شده‌اند و دستورالعمل‌های لازم در این خصوص ابلاغ شده است.

وی از زوار درخواست کرد که برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی فقط از مرز مهران تردد نکنند چرا که در مرزهای خسروی، شلمچه و چذابه ظرفیت های بهتری برای پذیرش در ورود و خروج مهیاست.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در پاسخ به دیگری در خصوص ظرفیت پارکینگ‌ها اعلام کرد: امسال پارکینگ‌ها افزایش داشته و تا این لحظه مشکل خاصی در خصوص پارکینگ‌ها وجود ندارد؛‌ اما توصیه پلیس به زوار این است که در شهرهای قصرشیرین و مهران حتما خودروهای خود را در پارکینگ‌هایی که تعبیه شده پارک کرده و از رها کردن خودروی خود در معابر غیر مجاز پرهیز کنند.

رحمانی وضعیت ترافیک در ورودی کلانشهر تهران را نیمه سنگین ارزیابی و خاطرنشان کرد: در آزاد راه کرج به تهران در برخی مقاطع ترافیک، سنگین ونیمه سنگین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه