سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده ها در ۱۰ مهر

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: تردد در محورهای چالوس، فیروزکوه و آزادراه قزوین-رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان است.

جاده چالوس

به گزارش خبرگزاری موج،  سرهنگ نادر رحمانی ،  رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا  درخصوص آخرین وضعیت ترافیکی جاده های شمالی گفت: شاهد ترافیک نیمه سنگین در محور هراز، مسیر جنوب به شمال محدوده های رینه و آب اسک هستیم.

وی افزود: همچنین تردد در محورهای چالوس، فیروزکوه و آزادراه قزوین-رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا یادآور شد: محورهای شمالی فاقد هر گونه مداخلات جوی هستند.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی سایر محورها گفت: در آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران حد فاصل محمدشهر تا پل کلاک ترافیک نیمه سنگینی را شاهد هستیم.

سرهنگ رحمانی ادامه داد: همچنین ترافیک در محور شهریار-تهران محدوده شهر قدس نیمه سنگین گزارش شده است.

وی با اشاره به محورهای مسدود شریانی، افزود: دو محور شریانی فعلا تا اطلاع ثانوی مسدود هستند که این دو محور عبارتند از محور قدیم پلدختر-خرم آباد و محور شهداد-نهبندان. همچنین کمربندی دهلران مسدود است و تردد از داخل شهر دهلران انجام می شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا به محورهای مسدود غیرشریانی اشاره کرد و گفت: ۶ محور غیرشریانی که شامل محورهای شمشک-دیزین، اولنگ-شاهرود، شهداد-اندوهجرد، پارسیان-ارمک، مهرستان-سرباز و مهرستان-ایرانشهر به علت نبود ایمنی کافی تا اطلاع بعدی مسدود هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه