سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

درخواست دختربچه هرمزگانی از آیت الله رئیسی محقق شد

در پی درخواست دختربچه بندرعباسی از آیت الله رئیسی درخصوص ناتوانی پدرش از پرداخت جریمه، پدر وی از تخفیفات قانونی برخوردار و زمینه حضورش در کنار فرزند و خانواده‌ اش فراهم شد.

دیدار مردمی رییسی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در جریان سفر آیت الله رئیسی ، رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان، دیدار مردمی رییس دستگاه قضا با تعدادی از مراجعه کنندگان به دادگستری این استان برگزار شد.

در پی برگزاری این دیدار مردمی، مونا دختربچه بندرعباسی ماجرای زندانی شدن پدرش به دلیل جریمه ۱۵۰ میلیون تومانی و ناتوانی از پرداخت آن را برای آیت الله رئیسی شرح داد و وی با سعه صدر حرف‌های او را شنید. مونا در این دیدار از رئیس قوه قضاییه درخواست کرد که زمینه حضور پدرش در کنار او و خانواده‌اش را فراهم سازد.

رئیسی در ادامه برگزاری این ملاقات مردمی به رئیس کل دادگستری استان هرمزگان دستور داد که با بررسی پرونده و استفاده از راهکارهای قانونی همچون تقسیط بدهی، شرایط حضور این پدر در کنار خانواده را فراهم نمایند.

رئیس قوه قضاییه از این دختر بچه هم خواست که شرحی از پرونده بنویسید و به رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ارائه دهد.

اکنون دو روز پس از این دستور این درخواست مونا دختربچه بندرعباسی با دستور رئیس قوه قضائیه محقق شد و پدر به آغوش گرم خانواده بازگشت.

علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این رابطه اظهار کرد: در پی برگزاری دیدار مردمی رئیس قوه قضائیه در استان هرمزگان و درخواست دختربچه بندرعباسی از آیت الله رئیسی و دستور رئیس قوه قضاییه، پدر این دختر از تخفیفات قانونی برخوردار و زمینه حضور وی در کنار فرزند و خانواده اش فراهم شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه